Çıldırtan reset sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

acoustic

acoustic

Üye

dur bakalim bişeyler yapicaz bunu cozucez. Htc cihazlar icin official roma donmenin tek yolu bu. Acaba Çinliler bilir mi bu dili.

Çinliler evet evet bu işi kesin çinliler çözer :) adamların bilmedikleri yokki :)

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi

dur bakalim bişeyler yapicaz bunu cozucez. Htc cihazlar icin official roma donmenin tek yolu bu. Acaba Çinliler bilir mi bu dili.

Yazılımı htc.com dan buluruz da abi diyorum android olsa hemen atayım flashı ama bu wp nin sağını solunu bilmiyorum internette hiç bilgide yok sadece bulduğun var işte nasıl çözeriz ki :allalla:

- - - Eklendi - - -

şimdi telefona ben birşey kurmuyorum 1-2 saat böyle kullanayım dimi *

blackcemre

Üye
brick olmasi sorun degil. Brick telefonu da kurtarabiliyorsun ama bu yaziyi anlaman lazim:kop:

Yêu cầu điện thoại còn từ 30% pin.
1. Nhấn giữ nút nguồn tắt hẳn máy, khi máy rung lên bạn nhanh tay nhấn giữ cùng lúc 2 phím volum + và - để vào bootloader.
2. Kết nối vs PC khi nào chử chuyển thành USB tức máy đã kết nối với PC.
3. Chạy file ROMUpdateUtility.exe
4. Cứ thao tác theo yêu cầu và đợi chừng 5p up lại rom là ok.
P/s: Nếu máy nào sau khi up rom như trên xong mà vào thẳng chế độ bootloader thì các bạn kết nối lại với máy tính chạy lại rom thêm một lần nữa là ok.
Dil:Vietnamca
% 30 Pil ömrü de telefondan sor.
1. tutun güç düğmesini basılı gerekir makineyi ne zaman hava size hızlı bir şekilde basın 2 tuşları aynı zaman tutma güç, titreşir + ve -bootloader girmek için.
2. yazı tipi bir USB için dönüştürülmüş PC bilgisayar haber ile bağlanıldığında vs PC bağlayın.
3. koşmak belgili tanımlık eğe ROMUpdateUtility.exe
4. İşlem istenen ve bekledi 5 p rom yukarı ok kadar tutun.
P/s: ok ise, o zaman bir kez daha rom çalıştıran bilgisayar yeniden rom üzerinde düz modu bootloader bitirdi sonra makine istiyorsunuz.

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
1. tutun güç düğmesini basılı gerekir makineyi ne zaman hava size hızlı bir şekilde basın 2 tuşları aynı zaman tutma güç, titreşir + ve -bootloader girmek için.
2. yazı tipi bir USB için dönüştürülmüş PC bilgisayar haber ile bağlanıldığında vs PC bağlayın.
P/s: ok ise, o zaman bir kez daha rom çalıştıran bilgisayar yeniden rom üzerinde düz modu bootloader bitirdi sonra makine istiyorsunuz.

yazılana göre kurulum basit. yani pc ye onu kur bunu kur demiyor sadece rom lazım anladığım kadarıyla doğrumudur ?

acoustic

acoustic

Üye

Vietnamcadan Çok google translete çe olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik ve ÖEY
kursat99

kursat99

Üye
brick olmasi sorun degil. Brick telefonu da kurtarabiliyorsun ama bu yaziyi anlaman lazim:kop:

Yêu cầu điện thoại còn từ 30% pin.
1. Nhấn giữ nút nguồn tắt hẳn máy, khi máy rung lên bạn nhanh tay nhấn giữ cùng lúc 2 phím volum + và - để vào bootloader.
2. Kết nối vs PC khi nào chử ****** chuyển thành USB tức máy đã kết nối với PC.
3. Chạy file ROMUpdateUtility.exe
4. Cứ thao tác theo yêu cầu và đợi chừng 5p up lại rom là ok.
P/s: Nếu máy nào sau khi up rom như trên xong mà vào thẳng chế độ bootloader thì các bạn kết nối lại với máy tính chạy lại rom thêm một lần nữa là ok.

Abi buda T-Translator çevirisi:

Kalan % 30 pil Telefon sorular.
1. Bootloader - güç düğmesine vibrasyonlu hızlı elleri 2 tuşlarına aynı anda volum + basılı tutun makinesi, kapatın basılı tutun.
2. Kelime bu bilgisayara bağlı USB bilgisayar anlamına zaman vs PC bağlayın.
3. Dosyayı ROMUpdateUtility.exe çalıştırın
4. Sadece istek işlemek ve rom kadar 5p ok kadar bekleyin.
P / s: makine düz bootloader modu olarak bu rom kadar bitirdikten sonra, o zaman rom çalıştıran bilgisayara bağlarsanız yine ok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
canlarım benim rom var sorun degil. ROMUpdateUtility.exe dosyası da var da kendine guvenen var mi vereyim linkleri flashlasın cihazını:ehe

• Beğen
Tepkiler: acoustic, luckysleven ve ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Kardeş bence sen hiç uğraşma ver servise flaş mı yapacaklar ne yapacaklarsa yapsınlar. Ayrıca servise verdiğinde cihaz alım forumundaki şikayetler kısmına mutlaka arama özelliğinde aynı marka cihazların hepsinde olmasına rağmen benim cihazımda google yandex seçenekleri yok falan da yazdır. İyice bir güzel flaşlayıp cilalayıp versinler sana. Hadi bakayım göreyim seni :D:D

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bence sen hiç uğraşma ver servise flaş mı yapacaklar ne yapacaklarsa yapsınlar. Ayrıca servise verdiğinde cihaz alım forumundaki şikayetler kısmına mutlaka arama özelliğinde aynı marka cihazların hepsinde olmasına rağmen benim cihazımda google yandex seçenekleri yok falan da yazdır. İyice bir güzel flaşlayıp cilalayıp versinler sana. Hadi bakayım göreyim seni :D:D

vermem en olmadı htc destek var ya : ) hem sizin güncellemeyi de söylerim çocuklara belki bizimkiler yayınlar sizin gdr yi : )) :aha:

- - - Eklendi - - -

canlarım benim rom var sorun degil. ROMUpdateUtility.exe dosyası da var da kendine guvenen var mi vereyim linkleri flashlasın cihazını:ehe

ben valizimi hazırlayıp yavaştan gideyim bari : ))

acoustic

acoustic

Üye

Telefon arıza verdiğinde ilk başvuracağım kişi sensin :) hemen linkleri alayım dicem ve size deneyimlerimi yazıcam en fazla yakarız cihazı :)

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Telefon arıza verdiğinde ilk başvuracağım kişi sensin :) hemen linkleri alayım dicem ve size deneyimlerimi yazıcam en fazla yakarız cihazı :)

aslında wp de teamviewer da var , acil müdahale mangası oluşturulsa ne güze olur : ))

acoustic

acoustic

Üye
aslında wp de teamviewer da var , acil müdahale mangası oluşturulsa ne güze olur : ))

windows phone htc A.M.M hizmetleri maxicep forumları ayrıcalığyla

Başkan: papakudioflu
Baş. Yar. : bulutsuzgece
üye :luckysleven
üye :acoustic

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
windows phone htc A.M.M hizmetleri maxicep forumları ayrıcalığyla

Başkan: papakudioflu
Baş. Yar. : bulutsuzgece
üye :luckysleven
üye :acoustic

ahah gece gece uyandırırlar bizi kalkın yazılım güncelleme eğitimi var diye otururuz sabaha kadar telefon başında : )))

windman1981

windman1981

Üye
Geçmiş olsun :) Bir ara benim 820 de de sizin bahsettiğiniz gibi aynı problem vardı. Zırt pırt kapanıyordu. Sonra nasıl olduysa düzeldi uzun zamandır yapmıyor.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi

baksanıza genel bi durummuş, desenize bizim amber bu ayda gelmez :)

vay arkadaş adamlar bizi denek olarak kullandı madem denek olduk o zaman bize ek güncelleme de versinler sorunlar düzelmiş mi test edelim : )

ÖEY

ÖEY

Üye
O yazıda müzik dinlerken bazı cihazların donduğu söylenmiş yani @luckysleven'ın yaşadığı reset sorunundan bahsetmemiş tam olarak.

Üst Alt