Anket Maxicep En Iyi Işletim Sistemini Seçiyor [ankete Yorum Atabilirsiniz]

Sponsorlu Bağlantılar

EN İYİ İŞLETİM SİSTEMİ

• İOS

Kullanılan: 8 42.1%
  • Android

Kullanılan: 10 52.6%
  • Windows 8

Kullanılan: 1 5.3%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

hafız.emre

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep En Iyi Işletim Sistemini Seçiyor [ankete Yorum Atabilirsiniz]
EN ÇOK HOŞUNUZA GİDEN SİSTEMİ YUKARIDA ANKETE İŞARETLEYİN VE ALTA YORUMUNUZU BIRAKIN :tşk:

Fatic

Fatic

Üye
Android kullanıyorum şuan ama favorim İos :oke:

fk555897

fk555897

Üye
iOS açıkara önde gidiyor...

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Jolla Sailfish ' eklermisin ?

aLoNE aSSasSiN

aLoNE aSSasSiN

Üye
android en iyisi bence

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben wp diyorum

Baskentliia

Baskentliia

Üye
andorid önde ama birçok sysmbian kullanıcısı var

Secret26

Secret26

Üye
Android hiç şüphesiz müthiştir.

chethin

chethin

Üye
Geleceğin mobil işletim sistemi windows phone neden dersek performansı yüksek hızlı stabil ver ram sınırı olmaksızın düşük ramli telefonlardada iyi performans sergiliyor hatta 512 mb ramle androidin 1-2gb ramli tellerine rakip olmakla beraber geçtiğide oluyor.Konu uygulamaya gelicek olursa Largest Mobile Study’e göre,Windows phone mağazası geliştiricilerin yeni gözde mağazası.Windows Phonemağazası 1.5 yıllık bir mağaza olup şuan 160.000uygulamayı içinde barındırmaktadır.Özellikle MicrosoftveNokia‘ın inanılmaz katkıları ile mağaza her geçen gün daha iyi hale gelmektedir.
Largest Mobile Study,115 ülke de ve 6000 uygulama katılımcısının verdiği bilgilere göre,windows phone mağazası % 71 oranında geliştiricilerin yeni gözde mağazası oldu.Windows Phone mağazasını Android veiOSplartformları takip etmektedir.
Windows Phone mağazası ayrıca geliştiriciler tarafından geleceğin en büyük mağazası olarak nitelendiriyorlar.Windows Phone , android ve İOS tan sonra en büyük 3.mağaza konumunda şuan,diğer plartformları yakalaması için önünde en az 2 yılı olduğu söyleniyor.

aleranol

aleranol

Üye
Neye göre en iyisi?
Uygulama
Kullanım kolaylığı [en tartışılır olanı]
Görsellik
Geliştirme olanakları
Yazılım\donanım desteği

Neye göre en iyisini seçtiğimizi söylerseniz mantıklı olacaktır

hafız.emre

Üye
    Konu Sahibi
Geleceğin mobil işletim sistemi windows phone neden dersek performansı yüksek hızlı stabil ver ram sınırı olmaksızın düşük ramli telefonlardada iyi performans sergiliyor hatta 512 mb ramle androidin 1-2gb ramli tellerine rakip olmakla beraber geçtiğide oluyor.Konu uygulamaya gelicek olursa Largest Mobile Study’e göre,Windows phone mağazası geliştiricilerin yeni gözde mağazası.Windows Phonemağazası 1.5 yıllık bir mağaza olup şuan 160.000uygulamayı içinde barındırmaktadır.Özellikle MicrosoftveNokia‘ın inanılmaz katkıları ile mağaza her geçen gün daha iyi hale gelmektedir.
Largest Mobile Study,115 ülke de ve 6000 uygulama katılımcısının verdiği bilgilere göre,windows phone mağazası % 71 oranında geliştiricilerin yeni gözde mağazası oldu.Windows Phone mağazasını Android veiOSplartformları takip etmektedir.
Windows Phone mağazası ayrıca geliştiriciler tarafından geleceğin en büyük mağazası olarak nitelendiriyorlar.Windows Phone , android ve İOS tan sonra en büyük 3.mağaza konumunda şuan,diğer plartformları yakalaması için önünde en az 2 yılı olduğu söyleniyor.
ios ve androidden başka kaç mağaza varki 3. oluyor .D ;)

Üst Alt