LG Nexus 4 Android 4.3 YÜKLEYENLER GRUBU

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
LG Nexus 4 Android 4.3 YÜKLEYENLER GRUBU
Evet arkadaşlar resmi olarak tanitildi artik Jelly Bean 4.3 ...

Yükleyen kisiler olumlu - olumsuz artilari buraya yazarsa , kullanicilar acisindan da iyi olmuş olur ...

Bir de ayarlar - telefon hakkinda - sistem güncellemeleri bölümünde ne zaman gözükür bu güncelleme ?
Nexus 4 kullanicisi olarak soruyorum ...

Room - root vs işlemlerden hiç anlamam çünkü ...

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Evet arkadaşlar resmi olarak tanitildi artik Jelly Bean 4.3 ...

Yükleyen kisiler olumlu - olumsuz artilari buraya yazarsa , kullanicilar acisindan da iyi olmuş olur ...

Bir de ayarlar - telefon hakkinda - sistem güncellemeleri bölümünde ne zaman gözükür bu güncelleme ?
Nexus 4 kullanicisi olarak soruyorum ...

Room - root vs işlemlerden hiç anlamam çünkü ...
ben yükledim sildim yine yükledim :D test ediyom hem 4.2.2 hemde Cyanogenmod 10.1.2 test ediyorum şimdilik gördüklerim 4.3 hızlanmış açık görülüyor hem menü geçişleri hem tarayıcı ekranlar arası geçişler filan ve yazılan yenilikler gelmiş. 4.2 yi anlatmaya gerek yok galiba. :D burda etkileyici faktör Cyanogenmod 10.1.2 deki özgürlük 4.3 te yok ben Cyanogenmod 4.3 güncellemesini beklemeyi düşünüyorum tabi arada 4.3 yükleyip testedecem :D

- - - Eklendi - - -

ben yükledim sildi yine yükledim :D test ediyom hem 4.2.2 hemde Cyanogenmod 10.1.2 test ediyorum şimdilik gördüklerim 4.3 hızlanmış açık görülüyor hem menü geçişleri hem tarayıcı ekranlar arası geçişler filan ve yazılan yenilikler gelmiş. 4.2 yi anlatmaya gerek yok galiba. :D burda etkileyici faktör Cyanogenmod 10.1.2 deki özgürlük 4.3 te yok ben Cyanogenmod 4.3 güncellemesini beklemeyi düşünüyorum tabi arada 4.3 yükleyip testedecem :D

OTA güncellemesi 2-3 güne gelir ama merkezinden güncelle ki dün akşam paylaştım ole fazla root filan anlamanada gerek yok nexus 4 varsa elinde kesinlikle Nexus 4 ToolKit 2.0 olmalı (arkadaşlar android 4.3 kurudm buradan indirebilirsiniz Nexus 4 ToolKit ile de yükledim şimdilik herşey yolunda ve güzell 4.3 yüklemek isteyenlere yardımcı olurum...)

tüm paylaşımlarım buradan yapıyorum : http://www.maxicep.com/lg/lg-nexus-4-kullanicilar-klubu-ana-konu-33-761311.html

bende şimdi 4.3 rootlu şekilde kurulu denemeler yapıyom ;) ama hala favorim Cyanogenmod 10.1.2

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
ben yükledim sildim yine yükledim :D test ediyom hem 4.2.2 hemde Cyanogenmod 10.1.2 test ediyorum şimdilik gördüklerim 4.3 hızlanmış açık görülüyor hem menü geçişleri hem tarayıcı ekranlar arası geçişler filan ve yazılan yenilikler gelmiş. 4.2 yi anlatmaya gerek yok galiba. :D burda etkileyici faktör Cyanogenmod 10.1.2 deki özgürlük 4.3 te yok ben Cyanogenmod 4.3 güncellemesini beklemeyi düşünüyorum tabi arada 4.3 yükleyip testedecem :D

- - - Eklendi - - -

OTA güncellemesi 2-3 güne gelir ama merkezinden güncelle ki dün akşam paylaştım ole fazla root filan anlamanada gerek yok nexus 4 varsa elinde kesinlikle Nexus 4 ToolKit 2.0 olmalı (arkadaşlar android 4.3 kurudm buradan indirebilirsiniz Nexus 4 ToolKit ile de yükledim şimdilik herşey yolunda ve güzell 4.3 yüklemek isteyenlere yardımcı olurum...)

tüm paylaşımlarım buradan yapıyorum : http://www.maxicep.com/lg/lg-nexus-4-kullanicilar-klubu-ana-konu-33-761311.html

bende şimdi 4.3 rootlu şekilde kurulu denemeler yapıyom ;) ama hala favorim Cyanogenmod 10.1.2

Cyanogenmod Takımı Sanırsam 10.2 (4.3) Build etmeye başlamışlar. Yanlış duymuş olabilirim.

konun

Üye
lg kendimi verdi yoksa rom root işlemimi biz hala gingerbread takılıoz anasını satayım....

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Kisaca ben otomatik olarak yüklenmesini mi bekleyeyim .?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Kisaca ben otomatik olarak yüklenmesini mi bekleyeyim .?
sana kalmış beklesende aynı bunu kursanda aynı
tüm paylaşımlarım buradan yapıyorum : ---- LG Nexus 4 Kullanıcılar Klübü / Ana Konu ----
al sana kurulum

ARKADAŞLAR VİDEO LİNKİNİ İNDİRİN...
http://www29.zippyshare.com/v/32357151/file.html

İLK OLARAK İKİ LİNK VERECEM BU LİNKTEN GEREKLİ DOSYALARI İNDİRİN

ÖNEMLİ NOT : VİDEONUN BAŞINDA DEMEYİ UNUTMUŞUM SONUNDA ANLATTIM BÜTÜN İŞLEMLERİ YAPMADAN ÖNCE TELEFONDAN MENÜ-AYARLAR-TELEFON HAKKINDA-DERLEME NUMARASINA 10 DEFA TIKLAYIN -GERİ GELİN GELİŞTİRİCİ SECENEKLERİNE TIKLAYIN- USB HATA AYIKLAMAYA TİK KOYUN

1-

2- (TIKLAYIN VE
Factory Images "occam" for Nexus 4 alanındaki4.3 (JWR66V) linkine tıklayın 355 mb lık dosyayı indirin)
indirdiğiniz romu rar dan çıkarmayın sakın ve videoyu adım adım izleyin

hiç korkmayın bu programla telefon her şekilden kurtuluyor ve hiç karışık değil video yu izleyin sonra adım adım yapın. kolay gelsin sıkıntı yaşayanlara yardımcı olurum..

- - - Eklendi - - -

lg kendimi verdi yoksa rom root işlemimi biz hala gingerbread takılıoz anasını satayım....
vallaha s4-s3-s2 kullanmış biri olarak rom yükleme root işlemleri olarak hepsi kolay da NEXUS Bİ BAŞKA BE YAAA NEXUS 4 ÜNMÜ VAR KAFAN RAHAT :D
Cyanogenmod Takımı Sanırsam 10.2 (4.3) Build etmeye başlamışlar. Yanlış duymuş olabilirim.
vallaha Cyanogenmod daha özgür her bakımdan yakın bir zamanda 4.3 de yayınlarlar kesin...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Kardeş halaminoglunda galaxy nexus var . Ayni işlem onun icine geçerli mi ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Simdi galaxy nexus da halen 4.1.1 var diye biliyorum.
Güncellemeleri Samsung mu ne dagitiyormus onda ne ... Güncelleme gelmiyor dolayisiyla ona ...
Onu google nasil çevirebiliriz ?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Simdi galaxy nexus da halen 4.1.1 var diye biliyorum.
Güncellemeleri Samsung mu ne dagitiyormus onda ne ... Güncelleme gelmiyor dolayisiyla ona ...
Onu google nasil çevirebiliriz ?
yanlışı var bak burda ( ) 4.1.1 - 4.2.2 - 4.3 hpsi var indir kur...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Bunu telefondan mi indiriyoruz kardeşim simdi nasil oluyor. ?
İndirip kurmamiz yeterli oluyor mu ?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Bunu telefondan mi indiriyoruz kardeşim simdi nasil oluyor. ?
İndirip kurmamiz yeterli oluyor mu ?
1. sayfada videolu anlatım verdim neler yapacaksın hepsı orda yazıyor videoyu indir izle tmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Cihaz garanti dişi falan kalmiyor değil mi ?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Cihaz garanti dişi falan kalmiyor değil mi ?
bu işlem root işlemi degil ki düşün telefonun herhangi bir nedenden çoktü bu Factory Images la düzeltecen başka şansın yokki ;)

bu site zaten google kendi sitesi gir bak

ha root ettin diyelim sonra unroot yap geri al garanti dışı filanda kalmaz . bu toolkit sayesinde çökme,rom yükleme,root,unroot...vs hepsi yapılıyor sorunsuz ve kolayca bunla ilgili daha önceden video ve paylaşımlarda bulundum oda bu konu altında ---- LG Nexus 4 Kullanıcılar Klübü / Ana Konu ----

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Yok dostum bu iş bana göre değil ...
Telefonu çökertmeyelim ...

Otomatik wireless üzerinden güncellerim artık ne zaman gelirse ...

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Yok dostum bu iş bana göre değil ...
Telefonu çökertmeyelim ...

Otomatik wireless üzerinden güncellerim artık ne zaman gelirse ...
seni bişeye zorlayamam ben saece yardımcı oluyorum yapıp yapmamak senin elinde tabikide
şimdi söle diyim benim telefonum kaç kere çoktü varya anlatama test ederken romları google yazısında takılı kaldı nexus logosunda kaldı titredi kaldı filan toolkit sayesinde tüm sorunlardan kurtuluyoruz elinin altında olsun demedi deme :D

elimden gelen her yardımı yaparım yeterki sorunlar çözülsün....

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
seni bişeye zorlayamam ben saece yardımcı oluyorum yapıp yapmamak senin elinde tabikide
şimdi söle diyim benim telefonum kaç kere çoktü varya anlatama test ederken romları google yazısında takılı kaldı nexus logosunda kaldı titredi kaldı filan toolkit sayesinde tüm sorunlardan kurtuluyoruz elinin altında olsun demedi deme :D

elimden gelen her yardımı yaparım yeterki sorunlar çözülsün....

Uzakdan yardım ile Galaxy Nexus'u 4.3 e güncelleyebilir misin kardeşim ...
Dediğin programları falan indirdik ...

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye

Uzakdan yardım ile Galaxy Nexus'u 4.3 e güncelleyebilir misin kardeşim ...
Dediğin programları falan indirdik ...
yaparız sorun yok ama video hazırladım indir izle kendin bile yapabilirsin istersen beraber yaparız
istersen TeamViewer 8 kur gerekli ayarları yapam senıde yonlendirem telefona ne yapacan diye tmm

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Özelden attim sana ?

Üst Alt