Rudy Huyn'dan 6tagram sürprizi

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rudy Huyn'dan 6tagram sürprizi
Magazaya kazandırdıgı Vine istemcisi 6Sec ile adını duyuran ve büyük begeni kazanan geliltirici Rudy Huyn İnstagram için de bir uygulama hazırlamaya başlamıştı.

Rudy Huyn az önce twitter hesabından bir surprizi oldugu tweetini attı ve peşinden instagram istemcisi 6Gram uygulamasına ait bir video paylaştı. Buyurun izleyelim.

[video=youtube;QY8EGZcInn8]http://www.youtube.com/watch?v=QY8EGZcInn8[/video]

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Acaba birde Twitter uygulaması yazmasını istesek çok mu oluruz:)))

nanotex

nanotex

Üye
Sadece zumlama numarasını göstermiş :D bi uygulama resmi olmadıkça benim hoşuma gitmiyor para gerekiyor tam özellikli kullanabilmek için.

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
vay be uygulama süper orjinali çıksa bile bunu kullanırım ben

alical33

alical33

Üye
bu adamın uğurlu rakamı 6 galiba :kıskıs:

kaltintop

kaltintop

Üye

IVI-Elia

Üye
Her şeyden önce Youtube uyg. gerekiyor.Abi her geçen gün sorun yaşıyorum IE dan Youtuba girerken.Tube Pro filan hoş değil bu abim yapsın 6tube adam gibi olsun 11₺ bile veririm ben yazın internette en çok girdiğim platform instagram zerre kadar umurumda değil Microsoft hani ortak yapıcaktı?

alical33

alical33

Üye
6 vinedaki 6 saniyelik video olayından geldi. başta ismi o yüzden 6lı olmasın dedi ama saçma sapan öneriler çıkınca bunu uygun gördü :D

vine deki 6 yı biliyordumda 6tgram tuhaf geldi :D

kurd-0

Üye
seriye baglar artik

ÖEY

ÖEY

Üye
Acaba birde Twitter uygulaması yazmasını istesek çok mu oluruz:)))

Bence resmi twitter uygulaması gayet güzel ama sen memnun değilsin sanırım :) Bu arada bu adamın yapacağı facebook uygulamasını kullanmak zevkli olur bence:oke:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bence resmi twitter uygulaması gayet güzel ama sen memnun değilsin sanırım :) Bu arada bu adamın yapacağı facebook uygulamasını kullanmak zevkli olur bence:oke:

Twitter uygulaması beni sarmıyor. Eksiklik hissediyorum açıkçası. Facebook uygulaması konusunda çok haklısınız. Büyük bir keyifle kullarız. :)4

serinaga

serinaga

Üye
Fena değil, bence iyi bir şey çıkartacağa benziyor, paylaşım için teşekkürler ...

Dementor61

Üye
6book lazım :)

Üst Alt