900 t lik bir telefon önerirsi

Sponsorlu Bağlantılar

omet

Konu Sahibi
900 t lik bir telefon önerirsi
normalde htc one mini alıcaktım ama bütçem azaldı bazı sorunlardan dolayı artık yenı bir telefon alıcam 900 tl lik aklımda htc samsung sony markalar var

aklımda olan telefonlar

s3 mini
s2
htc rhyme
sony xperia s (ucuz fiyata bulabilirsem)

bide sizde tavsiyede bulunur musunuz ?

furkan4045

Üye
Gold un sitesinden bak yardımcı olur fiyat aralığını istediğin özellikleri ayarlayabiliyorsun.

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Xperia s önermem.. SP güzel diyorlar da fiyatı pahalıdır. Samsunga değil sony e güvenip aldım ben. Cihaz kaliteli ama, aşırı ram tüketimi var. Kullanıcıya 634 ram bırakıyor, 300 de kendi kullanıyor o bıraktığı yerden. Rootlarsan ne olur bilemem ama bana çok fazla geldi, s2-s3 de 1gb ram'e sahiğ, 834 mü ne bırakıyor sana.Üstüne o ramden çok yemiyor. Ekran olarak da bence samsungdan iyidir sony telefon ekranı, daha gerçekçidir. Ama samsung daha parlak diye sevenler var.Amoled sevmem ben, parlak,canlı ama yapaydır. Benim önerim ram'e bakacaksan xperia s uzak dur. Ram harici eksiği yok ama. Kamerası s3den kötü 12mp olmasına rağmen, ama s2den ve s3 miniden öndedir.

Invoke

Invoke

Üye
Xperia s önermem.. SP güzel diyorlar da fiyatı pahalıdır. Samsunga değil sony e güvenip aldım ben. Cihaz kaliteli ama, aşırı ram tüketimi var. Kullanıcıya 634 ram bırakıyor, 300 de kendi kullanıyor o bıraktığı yerden. Rootlarsan ne olur bilemem ama bana çok fazla geldi, s2-s3 de 1gb ram'e sahiğ, 834 mü ne bırakıyor sana.Üstüne o ramden çok yemiyor. Ekran olarak da bence samsungdan iyidir sony telefon ekranı, daha gerçekçidir. Ama samsung daha parlak diye sevenler var.Amoled sevmem ben, parlak,canlı ama yapaydır. Benim önerim ram'e bakacaksan xperia s uzak dur. Ram harici eksiği yok ama. Kamerası s3den kötü 12mp olmasına rağmen, ama s2den ve s3 miniden öndedir.

Hacı yanlış anlama da bence sen o telefonu kullanmayı bilmiyon, rootlayacaksın custom romunu kuracaksın rahat edeceksin :D

- - - Eklendi - - -

Neyse ben bütçenize göre yazayım, S2 olabilir ve s2, s3miniden iyidir.
Xperia L olabilir. Özelliklerine baktığımızda Sden düşük duruyor yalnız işlemcisi S'e göre daha yeni oldugundan bence daha iyidir. Adreno 305gpu destekliyor fiyatıda 750-800 gibi bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

OğuzcanAbi

Üye
Samsung galaxy grand 1gb ram var ppi biraz dusuk ama guzel cihaz

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Galaxy S 2 iyi bir cihaz.

restmod

restmod

Üye
Ikinci el s3 alabilirsinn

maskedboy