Connor vs Ezio?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Çalışan oyun durup dururken neden böyle yapsınki :hmmm
Antivirusler cra ckleri bir sure sonra virus olarak gorup bozabiliyor veya silebiliyor. Antivirusun quarantine bolumune bir bak abi. Far cry 3 de ayni sorun benimde basima gelmisti. Oda olmaz ise internette bir arastirma yap, uyum sorunlarindan kaynaklaniyor boyle seyler. Bir dosyanin ismini degistirmek veya bir dosyayi silmek sorunu cozebiliyor.
Desmond nerde ? Hepsinin gücü var onsa :ehe oyum Desmond'a
Desmond bunlarin arasina karistirilmamali, ayrica desmond oyuna gore farkli oluyor. 2 ve brotherhood da ezio gibi davraniyor,
3 de ise connor gibi. Oyuna gore yuruyus tarzi ve dovus tarzi degisiyor.

Invoke

Invoke

Üye
Desmondda öldü ya la. =P

.caner.

.caner.

Üye

Desmond bunlarin arasina karistirilmamali, ayrica desmond oyuna gore farkli oluyor. 2 ve brotherhood da ezio gibi davraniyor,
3 de ise connor gibi. Oyuna gore yuruyus tarzi ve dovus tarzi degisiyor.

Oyun motoru yüzünden öyle ama kanama etkisi sayesinde Ezio nun tırmanışını II de alıyor, brotherhood'da pekiştiriyor. Revolution da adada hapis zaten 3 de ise dahada pekiştiriyor. Yani hepsinin gücü var.

Desmondda öldü ya la. =P

Animus database sinde kaydı var bence 4 de yapimcilarin dedigi desmond ile büyük süpriz denek 16 gibi geri dönmesi.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
onunla alakası yok eset kullanıyorum eset zaten assas serisinde sorun yapıyor ama kapatıp virüs olarak gördüğü dll dosyasını tarama dışı bırakıyorum sorun çözülüyor. Hadi oyunu hiç oynamamış olsam tamam. Oynuyordum ama geçenlerde desmondun olduğu yerde kalıyordu ilerliyordu falan ama kenway olmuyordu bir türlü geçmişle arasında bug oldu sanırım :ehe Çalışmayı durdurdu diyor şimdi de uğraşsam çözerimde uğraşmıyorum 3 beni hiç sarmadı :D

.caner.

.caner.

Üye
Ac 3 bende senkronize etmeme rağmen Achilles in ölümü felan göremedim

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Bütün seriyi bitirdim Connor her ne kadar Eziodan daha genç ve atletik olsa da Ezio yu alt edemez (bana göre). Yani Ezio alır :D
Bu biraz Alex Mercer ve James Heller gibi oldu :D:D

.caner.

.caner.

Üye
Ezio gerçekten 10 numara bir karakter ama işte kanama etkisi sayesinde tum yetenekleri Desmond a geciyor.

Invoke

Invoke

Üye
Bütün seriyi bitirdim Connor her ne kadar Eziodan daha genç ve atletik olsa da Ezio yu alt edemez (bana göre). Yani Ezio alır :D
Bu biraz Alex Mercer ve James Heller gibi oldu :D:D

James alıyo ama alexi :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt