Mp4 u mp3 dönüştürücü

Sponsorlu Bağlantılar

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
Mp4 u mp3 dönüştürücü
Merhaba arkadas. Daha once kullandigim apk yi hatirlamiorum. Tubemate den indirdigim mp4 u mp3 e cevirecek program ariyorum ama bulamadim. Ismi mp4 converter olabilir mp3 converter olabilir.ama hatirlamiyorum. Onceki telefonum suya düştüğü icin cope attim tum programlarim gitti. Yardimci olursaniz sevinirim.

cimbom04

cimbom04

Üye
androvid pro video editor ile yaparsin kardeş

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
Evet biliyorum o programi. Benim dedigim o degildi aslinda. Tesekur ederim yardimin icin kardesim

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben dosya yoneticisinde yeniden adlandir deyip sonundaki .m'li kismi .mp3 yapiyodum oluyodu

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
ben dosya yoneticisinde yeniden adlandir deyip sonundaki .m'li kismi .mp3 yapiyodum oluyodu

Boyle birseyin olacagina ihtimal vermiyorum. Sonucta format var isin icinde. Mp4 12 mb iken mp3 3 mb ta iniyor amacimiz o

blacktalon

blacktalon

Üye
converter programlar var pc varsa kolay

i_miss_you

Üye
bilgisayarda kullanırsan total video converter diye program var. tüm videoları istediğiniz uzantıda değiştirebiliyorsunuz. bir çok formatı destekliyor

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarda kullanırsan total video converter diye program var. tüm videoları istediğiniz uzantıda değiştirebiliyorsunuz. bir çok formatı destekliyor

Tesekuur ederim yok tlf içindi zaten buldum mp3 media Converter

crazy_burhan

crazy_burhan

Üye
İmtoo takir takir ceviriyor,affetmez ;)

ahmetemha

ahmetemha

Üye
tubemate de zaten mp3 olarak kaydet vardi

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi