Arkadaşlar Sorun Anında Cevaplayayım(Tüm s60v5 Telefonlar)

Sponsorlu Bağlantılar

RealSchule

RealSchule

Üye
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. Telefona yeni cfw kurucam ama T9 hafızasının kaybolmasını istemiyorum. T9 hafızası hafıza kartında hangi klasörde saklanıyo, hangi dosyayı yedeklemem gerekiyor ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. Telefona yeni cfw kurucam ama T9 hafızasının kaybolmasını istemiyorum. T9 hafızası hafıza kartında hangi klasörde saklanıyo, hangi dosyayı yedeklemem gerekiyor ?
C:/Predic klasöründe..

ofisboy

Üye
n97 kamera donuyor. siyah bir görüntü var sadece

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Twitter'dan fotograf paylasmak icin Gravity programini yukledim.Onceden 2 kez yapabildim.Sonradan Error vermeye basladi.Ne yapmaliyim?

m furkan

Üye
arkadaşlar ben telefonuma bir türlü viber yükleyemedim. Ne yapmak lazım? C5-03 kullanıyorum.

cgty_yldrm

Üye
5800 için kullanışlı bir sözlük arıyorum. slovoed yükledi ama dil şeçeneklerini değiştiremiyorum. sizin önereceğiniz bir tane varmı

hastirname

Üye
merhabalar bende x6 var arkadaslar dokunmatik ekran ve arama ve menu tusu basmiyor yan tus kilidi ve acma kapama tuslarinda sorun yok yardim ederseniz

Akıncı

Akıncı

Üye
tuş basmıyorsa sorun tuşdan kaynaklıdır .

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
merhabalar bende x6 var arkadaslar dokunmatik ekran ve arama ve menu tusu basmiyor yan tus kilidi ve acma kapama tuslarinda sorun yok yardim ederseniz

Ekran filmi kaymış veya bozulmuş olabilir. Tamirciye götür.

Türkcephesi

Türkcephesi

Üye
selam kardes ben telıme yeni surum yuklıyemıyorum yenı bır guncelleme yok yazıyor napmam lazım pc de yok telden halletmem lazım

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
selam kardes ben telıme yeni surum yuklıyemıyorum yenı bır guncelleme yok yazıyor napmam lazım pc de yok telden halletmem lazım

Malesef Pc olmadan olmaz. İnternet kafe'de Usb ile yapabilirsin

yudufking

Üye
5800 joikuspotla bilgisayar görüyor modem olarak. ama bağlantı hep sınırlı. bir türlü bağlanmıyor internete. bunu nasıl çözeriz?

zakharion

zakharion

Üye
telefonumu flaşladıktan sonra
haritalar kısmında bulunan
giriş kısmına giremiyorum.
Format attım yine olmadı.
Giriş kısmından girip facede
yer paylaşımı yapacağım. Ne yapabilirim

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Hattım turkcell operatör yazısını değiştirmek istiyorum program kullanmadan nasıl yapabilirim? Program kullanınca yazının arkası beyaz oluyo da :ehe

Üst Alt