Bu uygulamalar lazım

Sponsorlu Bağlantılar

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
Bu uygulamalar lazım
Arkadaşlar bu uygulamaların indirme linkleriyle birlikte verirmisinz saolun.

1- Video Player ( dvix, mp4 ) videolarını açmak için...

2- Torrent indirmek için torrent uygulaması ( Meetor indirdim o torrent indirmiyor indirmeye başlamıyor bi türlü)

3- Online Film izleyebileceğim bir uygulama ( Telefona indrmeden )

4- Telefona indirerek film izleyebileceğim bir uygulama ( Filmler Türkçe Olmalı )

5- Vk Player yani vk.com sitesi için özel yapılmış bir program varmıdır acaba?

Şimdilik bu kadar bence bu uygulamalar çoğu kişinin işine yaricaktır :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
ben hiçbir video player programı kullanmıyorum her attığım dosyayı açıyor cihaz. online film izlemek için flashplayer var firefox'da onu kullanabilirsin.

- - - Eklendi - - -

vlc player diye bir oynatıcı olması lazımdı yine de bir bak istersen uygulamalara.

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
flash player ile firefox da film acayim dedim adamların agızları zor oynuyor :/ kasıyor

Lante21

Lante21

Üye
Storede vk.com uygulaması var adı TitaIM olarak geçiyor ben kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: SouLW3
Seglopsi

Seglopsi

Üye
flash player ile firefox da film acayim dedim adamların agızları zor oynuyor :/ kasıyor

ayarları düşür izlediğin videoların. 360p ve 480p videolar rahat izleniyor. eğer video izlediğin site html ise normal tarayıcıdan açmayı dene.

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
normal tarayıcımı daha iyi yoksa firefoxmu hız ve kasmama bakımından yoksa operamı ??

@Lante21 teşekkürler denicem.

- - - Eklendi - - -

titanIM pro nun bedavasini bulamadim sizde varsa link atarmisnz .. Normal titanIM video acmior pro olmasi lazm

Seglopsi

Seglopsi

Üye
normal tarayici sistemin kaynaklarini kullaniyor videolarin html ise normal tarayici iyidir. firefox'da flashplayer destegi var ve video'da kendi elementlerini kullaniyor biraz kasma yasarsin muhtemelen. opera'da flash veya html5 destegi yok bu sebepten opera'da video izleyemiyorsun.

gerek arayuzu olsun, gerek cekirdegi olsun en iyi tarayici opera bence. alistigimdan midir bilemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: SouLW3
Takipçi Satın Al

Üst Alt