secret rom 1.1 yüklü ve ram miktarı rekor kırmış durumda 350mb kullanımda 650mb boş ram var rom muhteşem.
ben hala 1.9 dayım nerdekı vıdeolar tam ekran olmuyor ?Beyler gamrzrom1.9 den stock roma dönüyorum.Burakgon yayınlamış cwm den kurcakmışız.Sırf video tam ekran olmuyo diye dönüyorum.Umarım aynı hata baş göstermez.

Arkadaşlar bi bayiyi aradım qeçen hafta çarşambaydı sanırsam adam dedi cuma qünü karqoyla qelcek
Cuma qünü aradım karqo trafikde takıldı dediler
Cumartesi aradım qelicek dediler
Pazar aradım tabiki ulaşamadım
Buqün aradım qümrükde takıldı yarına qelir diyolar anlamadım oyalıyolarmı amaçları ney şaşırdım :S
Yok daha telefon açıp sözle qörüşdük sipariş verdik bekliyoruz parasını felan vermedikkardeş paranı geri al bence o telfn bozuk cıkarsa elinde kalır.
yarında birşey söylemezlerse başka bayilere bakcaz artık 
Bilgi için teşekkür ederim ama keşke nova 3 oynasaydın merak eden çok arkadaş var :-)
şu root bir türlü yapamadım şu çince progtamlı olan rootu yapamadım baska root nasıl yapılır lütfen yardımcı olun
aman para vermediysen sıkıntı yokYok daha telefon açıp sözle qörüşdük sipariş verdik bekliyoruz parasını felan vermedikyarında birşey söylemezlerse başka bayilere bakcaz artık
- - - Eklendi - - - Namı değer Discovery
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öyle deme yaaaman para vermediysen sıkıntı yok![]()
kaç qündür bekliyorum satılmıyorr