Flash Atarken Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
Flash Atarken Sorun
Sorun bu arkadaşlar ?

fnldstntn

Üye
Downgrade disallowed diyor yani sürüm düşürme izinverilmiyor indirmiş olduğun dosyalarda sorun olabilir...Yanlış dosya indirmiş olabilirsin....

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
aenin actigin konudaki dosyayi indirdim ?

kalbiselim07

kalbiselim07

Üye
Aynı sorun bende de Nokia N9 Black 16 GB için dosyaları indirdim. Fakat downgrade diyip uyarı verip flash işlemine izin vermiyor.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
downgrade uyarisi var orada dogru surumu flashladigindan emin misin?

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi

bu dosyaları indirince düzelti sorun flashı attim
@
FinalDestinatioN senin konundaki dosyalar eski sürüm galiba bunlarla değiştirirsen hata düzelmiş olur :)

yardımediin

Üye
slm arkadaslar bişey sorcam acil yardım edin. benm telefonum nokia e5 ben indirdiğim uygulamaları telefonda bulamıyorum yuklendi diyo ama telefonda yok acaba nerde. bide nokia oviden hiç bi uygulama inmiyo yukleme basarısız diyo basıl düzelebilir yardım ederseniz sevinirim

Seglopsi

Seglopsi

Üye
slm arkadaslar bişey sorcam acil yardım edin. benm telefonum nokia e5 ben indirdiğim uygulamaları telefonda bulamıyorum yuklendi diyo ama telefonda yok acaba nerde. bide nokia oviden hiç bi uygulama inmiyo yukleme basarısız diyo basıl düzelebilir yardım ederseniz sevinirim

symbian bolumune yazarsan sorununu oradaki arkadaslar daha dogru cevaplar verecektir.

kalbiselim07

kalbiselim07

Üye
059j202

• Beğen
Tepkiler: fnldstntn

fnldstntn

Üye
Sizin telefonunuz 16 gb siyah almanya versiyonu olması gerek...Verdiğiniz koda göre...

kalbiselim07

kalbiselim07

Üye
Evet kod doğru. Peki bunu yüklemem halinde Türkçe dilde kullanmam mümkün mü? Bir de bu dosyaların biri 1.65 gb biri 1.16 gb. Normalde biri 1 gb biri 250 mb lık dosyalar oluyordu.

fnldstntn

Üye
Evet kod doğru. Peki bunu yüklemem halinde Türkçe dilde kullanmam mümkün mü? Bir de bu dosyaların biri 1.65 gb biri 1.16 gb. Normalde biri 1 gb biri 250 mb lık dosyalar oluyordu.
Türkçe kullanımın olması gerek emin değilim...Dosya boyutunun neden öyle olduğunu da bilmiyorum...

Rastaman_35

Rastaman_35

Üye
Benim telefonumda alman daha önce bu producten flash denemiştim ama hata veriyor dosyalar. Forumda verilen productlere göre flashlamak zorunda kalmıştım. Acaba neden böyle bir şey oluyor?...

Sanırım hatada firmware kilitli vs. bir şeyden bahsediyordu.

kalbiselim07

kalbiselim07

Üye
Çok teşekkürler. Sizin verdiğiniz linklerlerden dosyaları indirdim. Dün akşam müsait olup flashı attım. Cihaz tertemiz oldu ve çok kolay oldu. Herşey 4 4 lük. Allah razı olsun.