s4 Geç Şarj Olma ve Metal Kısım Soyulması Lütfen Yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

cemozt4

Üye
    Konu Sahibi
s4 Geç Şarj Olma ve Metal Kısım Soyulması Lütfen Yardım!!!
Mrb Arkadaşlar Aranıza Yeni Katıldım Size Sadece İki Sorum Olacak

1. Telefonum Telefoncuda Satılan Ucuz Şarj Aleti ile Çok Uzun Zamanda Şarj Oluyor Örneğin 1.5 saatte %16 kadar bu normal mi orjinal şarj aleti henüz elime ulaşmadı. Orjinal Şarj Aleti Gelince Süre Azalırmı Başka Sıkıntı Olabilirmi?

2.Telefonun Metal Çerçeve Kısmı Soyuldu Hafif Bunu Garanti Değiştirirmi Ürün 20 günlük Kronikmi? Sanırım Anahtar ile Aynı Yere Koydum O yüzden Böyle Bişi Oldu
Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum Aldığım Fiyatın Aynı Fiyatına Telefonu Geri Verme Şansım var Pazartesiye Kadar Lütfen Yardımcı Olun Bana Telefon 1 aylık Genpa Garantili

Türe

Türe

Üye
Şarj Süresi oldukça uzun. Yan sanayi ürünleri mümkünse kullanmayin.

Büyük ihtimalle kullanıcı hatası deyip geri verirler garantiye yollarsaniz.

restmod

restmod

Üye
Sarjin o kadar yavas olmasi hic normal degil bide usb ile bilgisayara baglayip sarj etmeyi deneyin gene ayni ise sorun telefonda olabilir

Türe

Türe

Üye
usb ile daha yavaş şarj olur. Çünkü voltaj daha düşük. Mesela s3 te normal şarj 1000 mah iken usb den 475 ile sarj oluyor. Bu da 2.5 kat daha yavaş şarj demek.

restmod

restmod

Üye
usb ile daha yavaş şarj olur. Çünkü voltaj daha düşük. Mesela s3 te normal şarj 1000 mah iken usb den 475 ile sarj oluyor. Bu da 2.5 kat daha yavaş şarj demek.

Ama sonucta usb ilede olsa 1.5 saatte sadece yuzde 16 sarj olmaz burdan bi sorun olup olmadini anlayabilir

Türe

Türe

Üye
475 mah ile 1 saatte yüzde 15 filan oluyor. Gerçek olarak anlayamaz. En iyisi farklı şarj denemek. Orijinalinden tabii.

cemozt4

Üye
    Konu Sahibi
Sorun Usb'den Şarj İle Devam Ediyor Orjinal Şarj Aletim Gelene Kadar Sanırım Kesin Olarak Anlayamacağım

- - - Eklendi - - -

ya 30 günlük cihazın bu kadar çabuk soyulmasına anlam veremiyorum

Türe

Türe

Üye
Samsung sağolsun çok kaliteli malzeme kullanır telefonlarında. :ah

kapakli511

kapakli511

Üye
başka orjinal samsung şarzı bul arkadaşlarından felan birde onunla dene bu kadar geç olması normal değil

Baskentliia

Baskentliia

Üye
s4 özellikleri iyi ama kalitesiz maldan yapıyorlar satıyorlar

Üst Alt