selamun aleyküm iyi geceler :türkiye1:
Furkan Emekli Üye AleykümSelam hoşgeldin. - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Furkan Emekli Üye Davulculuk mu yapıyorsun ? haydaravısyon' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hayırdır abi moralin mi bozuk ?
Davulculuk mu yapıyorsun ? haydaravısyon' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hayırdır abi moralin mi bozuk ?
haydaravısyon Üye telefonum ötüyoo bir sahur yapam - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Davulculuk mu yapıyorsun ? Hayırdır abi moralin mi bozuk ? Genişletmek için tıkla ... uykum var
telefonum ötüyoo bir sahur yapam - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Davulculuk mu yapıyorsun ? Hayırdır abi moralin mi bozuk ? Genişletmek için tıkla ... uykum var
OttomaN TigeR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Dışarda ateşin yanında oturuyoruz arkadaşlarla. Muhabbet var. Ama burdaki muhabbet farklı herkese hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Bende dışardayım ve tek başımayım aranızda yer varsa geleyim
Furkan Emekli' Alıntı: Dışarda ateşin yanında oturuyoruz arkadaşlarla. Muhabbet var. Ama burdaki muhabbet farklı herkese hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Bende dışardayım ve tek başımayım aranızda yer varsa geleyim
Furkan Emekli Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bende dışardayım ve tek başımayım aranızda yer varsa geleyim Genişletmek için tıkla ... Buyur abicim başımızın üstünde yerin var. - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: evet davulcu oldum Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin. - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: telefonum ötüyoo bir sahur yapam - - - Eklendi - - - uykum var Genişletmek için tıkla ... Yarın işin yoksa kahve içebilirsin abi - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
OttomaN TigeR' Alıntı: Bende dışardayım ve tek başımayım aranızda yer varsa geleyim Genişletmek için tıkla ... Buyur abicim başımızın üstünde yerin var. - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: evet davulcu oldum Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin. - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: telefonum ötüyoo bir sahur yapam - - - Eklendi - - - uykum var Genişletmek için tıkla ... Yarın işin yoksa kahve içebilirsin abi - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Oğuzhan Üye Kingmortall' Alıntı: kirk yilin başi uğrayalim dedik kimse yok burda Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin Gokhan onbasim.
Kingmortall' Alıntı: kirk yilin başi uğrayalim dedik kimse yok burda Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin Gokhan onbasim.
_YldZEneS_ Üye sana diyorum bırak şu teli antenli tel al evin içinde çeksin yoksa böyle donarsin - - - Eklendi - - - orda hava soğukmu
sana diyorum bırak şu teli antenli tel al evin içinde çeksin yoksa böyle donarsin - - - Eklendi - - - orda hava soğukmu