iphone 4s almak istiyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

fth ykn

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4s almak istiyorum...
arkadaşlar iphone 4s almak istiyorum kullanan arkadaşlar memnun mu şarjı normal kullanımda ne kadar gidiyo sürekli mesajlaşan birisiyim internet çok sık kullanmıyorum şarjı ne kadar gider. cevaplayan arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim :)

MrExpert

MrExpert

Üye
4s abimde var oda çok sık telefonla konuşup mesaj çeker ve internete çok girer genelde 1 gün gidiyormuş.

fk555897

fk555897

Üye
Bir gün rahat gider şarjı.

-Fight-

-Fight-

Üye
kullanıma bağlı benim 4s 1 gün gidiyo ortalama 3g açarsan 1 gün gitmez

asdf1907

Üye
arkadaşlar iphone 4s almak istiyorum kullanan arkadaşlar memnun mu şarjı normal kullanımda ne kadar gidiyo sürekli mesajlaşan birisiyim internet çok sık kullanmıyorum şarjı ne kadar gider. cevaplayan arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim :)

yoğun kullanımda 4-5 saat, ortalama 1 gün

phasan

phasan

Üye
Arkadaşlar bence bu yanlış sana gore 1 gun gıder bazılarına gore 1 gun bıle gıtmez kullanıma baglı bana iphone 1 yada 4 gun gıdıyor

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
3G kapalı iken 2 günü zorlar.

fth ykn

Üye
    Konu Sahibi
bütün telefonları ortak sorunu maalesef şarj. sürekli yanında şarj aleti taşımak zorundasın

Artles

Artles

Üye
Şarj neden sorun anlamıyorum 2 saat fulle gitsin gün içinde yetsin gece tak sabah çıkar neresi sıkıntı :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Eğer internet açmayacaksan benim eskimiş bataryam bile çok gidiyor en az 1 gün gider

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
4s alma bence cunku 2 sene once cıktı

mesut1979

Üye
slm, 4s alderim hele birde ios 7 geldim mi tadindan yenmez.

umutbabaaa

Üye
Oyun oynamazsan 1 Gün
İnternet + Tel. Konuşması 12 Saat
%100 ise budur.

hakanmert5

Üye
4s kullanıyorum 1 gün gidiyo

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Ben izmirdeyim mart 2014 e kadar garantili iphone 4s telefonumu satıyorum istersen resimlerini gönderebilirm. Bornovadayım. Gelebilrsen elden görür öyle alırsın.en ufak sorunu yok turkcellden almıştık. fatura kutu her zımbırtısı tam ;)) bende note 2 alacam ellerim büyük tuşlara tam basamıyorum o yüzden büyük ekranlı birşey alacam telefonda en ufak sorun yok. gayet memnunum internet açık bir günü çıkarıyo yani gece 10 da fullersem ertesi günü gece 10 11 e kadar dayanıyo ama ben fazla oyun oynamam. oyuna daldığımda 12 saatte bitirdiğim de oldu :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt