General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Cihad Özkan

Üye
Arkadaşlar telpa bayileri şehrinizin adını yazın google aratın ilk çıkana tıklayın işte yerleri falan var ordan sırasıyla arayın taaa telefoncuya kadar gitmeye gerek yok

ben sehri yazdigim da 4 magaza cikardi almaya gittigimde hic birinde yoktu

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ben general mobile'ın kendi sitesine baktım ve diğer android cihazlarınada baktım hiç bir ürününe şu ana kadar güncelleme vermemiş :D bu aklıma hiç iyi şeyler getirmiyor

haklisin ama bu gm nin en iyi telefonu diye dusunuyorum guncelmeme verecegiz dediler ama 5 e onay vermediler telefonla arayip sorabilirsin

- - - Eklendi - - -

ereyondaki son telefon maviymiş onu da ben aldım 5 gün oldu :D

çok şanslisin hayirli olsun :-)

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben general mobile'ın kendi sitesine baktım ve diğer android cihazlarınada baktım hiç bir ürününe şu ana kadar güncelleme vermemiş :D bu aklıma hiç iyi şeyler getirmiyor

general mobile ın zaten android olarak planet,fox bide ultimate slim diye telefonu var.onlarda güncelleme alacak cihazlar değil.berbat cihazlar hepsi.4.0 falan kaldırmazlar.

- - - Eklendi - - -

general mobile ın zaten android olarak planet,fox bide ultimate slim diye telefonu var.onlarda güncelleme alacak cihazlar değil.berbat cihazlar hepsi.4.0 falan kaldırmazlar.

Cihad Özkan

Üye

- - - Eklendi - - -

haklisin bu nedenle guncelleme vermediler ama discovery guncelleme alir

Legendary.

Legendary.

Üye
Kerim öncelikle bu konu için sağol :) Yorumların hepsini okuyorum takipteyim :oke:

İnsanların marka takıntısı var :D Bu telefon gönül rahatlığıyla alınabilir.Bayramdan sonra bende almayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa..Bursada bulurum herhalde :hmmm

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
06kubilay06

06kubilay06

Üye
onlarda zaten 1 inde ota desteği vardı oda bir sonrakı surumu kaldırcak ozellıkte degıldı ama bu cıhaz androidinin bundan sonra gelecek tum surumlarını kaldırabılr dıye dusunuyorum cunku android 5.0 çalıstırabılmesı ıcın 512 mb ram var androıd bu mıktarı gıttıkce azaltıyor yanı rhatlıkla bundan sonrakı surumler calısabılır

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Tam 12 dükkanı aradım sonuçlar : Hiçbirinde stok yok 2 dükkan haftaya gelecek dedi , 2 dükkan 25 inde gelecek dedi 2 dükkan belli değil dedi 2 dükkan şatışını yapmıyoruz dedi 3 dükkanda telefonu açmadı :D Kdz.Ereğli de telpa bayileri

enterneoll

enterneoll

Üye
umarım dendiği gibi olur ben biraz daha bekliyim en iyisi alma işini biraz ürküttü beni güncelleme işi aslında sadece öylesine alıyorum telefonu ama güncelleme gelmezse benim için çok kötü

muhsinix

Üye
20 haziranda aldım ekran özellikler süper ama telefon çok güzel de video çekiminde otofokus yaparken çok gıcık oluyor.önce bi bulanık oluyor sonra düzeliyor. önceki telefonum vivazdı süper video çekiyordu.bulanıklanma olmuyordu.karşılaştırdım vivaz daha iyiydi eski tel olmasına rağmen.sony yapıyor ya

EmReRoĞlU

Üye
ben sehri yazdigim da 4 magaza cikardi almaya gittigimde hic birinde yoktu

- - - Eklendi - - -

haklisin ama bu gm nin en iyi telefonu diye dusunuyorum guncelmeme verecegiz dediler ama 5 e onay vermediler telefonla arayip sorabilirsin

- - - Eklendi - - -

çok şanslisin hayirli olsun :-)

Ben ankarada olduğum için çok kolay buldum
Ankara ilinde toplam 276 bayimiz bulundu :D

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Süper bir telefona benziyor

mertxxcan

mertxxcan

Üye
Kardeş 5 qündür arıyorum telpa bayilerini hiç yok buqun siparişim qelcekdi karqoya bayiye bayidende ben alcakdım takılmış dediler karqo yarına qelcek dediker :( :)

DalvikCache

DalvikCache

Üye
1 ağustosta beyazımı gelecek sadece siyah gelmeyecekmi bilgisi olan varmı telpanın sitesinde sadece beyaz sipariş edilebiliyor

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Gamerz rom 1.9 da çok sorun var.

Ana ekrana eklediğim kısa yollar siliniyor.

Sensor sorunları var

Video izlerken telefonu yan çevirince vi de o dönmüyor

Oyundan çıkınca ekran bir garip oluyor yeniden başlatmak gerekiyor.

Türe

Türe

Üye

Mümkünse yeni çıkan romları denemekten kaçının. Çünkü kodlama ile yapıldığı için birçok sorun olması muhtemeldir.

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
06kubilay06

06kubilay06

Üye
Gamerz rom 1.9 da çok sorun var.

Ana ekrana eklediğim kısa yollar siliniyor.

Sensor sorunları var

Video izlerken telefonu yan çevirince vi de o dönmüyor

Oyundan çıkınca ekran bir garip oluyor yeniden başlatmak gerekiyor.
silinmesının nedenı touchwiiz den kaynaklanıyo

huyo

Üye
kardes ben bu cihazdan almaya kalktım bulamadım nereden aldın bilgi verırmısın ve hangı sıtelere güvenebılırım

Ccihat67

Ccihat67

Üye
kardes ben bu cihazdan almaya kalktım bulamadım nereden aldın bilgi verırmısın ve hangı sıtelere güvenebılırım

Telpanın sitesine gir ordan il - ilçe seç ve aramaya başla bence tek tek dolaşmaktan iyidir :) :)

huyo

Üye
kardes dedıgını yaptım arıyorum birisi satmıoz dıyo dıger baskası yok efendım 1 ay sonra 300 tl ye ıncek dıo :) sizden ricem istanbul anadolu yakası adres verebılırsenız sevınırım ... guvenılır bir internet sıtesıde olabilir ama internette genellde stoklarda yok suan

Anil-D

Anil-D

Üye
bana 2 lik 200lira diyolar alimmi

Üst Alt