Silinen Üye 2313801
Kapalı Hesap
Iphone um Sularda Yüzüyor
Otelde yemek sonrası serinlemek amaçlı havuza girdim ama mayo şortun cebinde Iphone unutmuşum. O kadar da para verdim nasıl bir unutkanlık. Sonra cepte açık Iphone suyun içinde farketmedim bunu ilk başta. İki çocuk sudan Iphone çıkarınca fark ettim. Baktım sordum nereden buldunuz diye sudan dedi söyle böyle anlattım telefon açılmıyor.
ne güzel 32 gb dı hemde maaşımın yarısı ona gitmişti yav. Telefon düşeli 3 saat oldu bulgur vs. soktum açılmıyor tel zaten 2 haftalık servise yollasam garanti kapsamında yapmayacaklarını biliyorum xperia z de olmuştu telefon kadar para istemişlerdi aslında kuzenim onu denemk amaçlı yapmıştı ama n'apmalıyım dostlar lütfen yardım edin.

ne güzel 32 gb dı hemde maaşımın yarısı ona gitmişti yav. Telefon düşeli 3 saat oldu bulgur vs. soktum açılmıyor tel zaten 2 haftalık servise yollasam garanti kapsamında yapmayacaklarını biliyorum xperia z de olmuştu telefon kadar para istemişlerdi aslında kuzenim onu denemk amaçlı yapmıştı ama n'apmalıyım dostlar lütfen yardım edin.