Iphone um Sularda Yüzüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Iphone um Sularda Yüzüyor
Otelde yemek sonrası serinlemek amaçlı havuza girdim ama mayo şortun cebinde Iphone unutmuşum. O kadar da para verdim nasıl bir unutkanlık. Sonra cepte açık Iphone suyun içinde farketmedim bunu ilk başta. İki çocuk sudan Iphone çıkarınca fark ettim. Baktım sordum nereden buldunuz diye sudan dedi söyle böyle anlattım telefon açılmıyor.:vur ne güzel 32 gb dı hemde maaşımın yarısı ona gitmişti yav. Telefon düşeli 3 saat oldu bulgur vs. soktum açılmıyor tel zaten 2 haftalık servise yollasam garanti kapsamında yapmayacaklarını biliyorum xperia z de olmuştu telefon kadar para istemişlerdi aslında kuzenim onu denemk amaçlı yapmıştı ama n'apmalıyım dostlar lütfen yardım edin.:ağlarım: :kotu: :tşk:

Buğra

Buğra

Admin
Bulgur mu pirinc mi tam bilmiyorum icine koy telefon kapagini acip vs koy 1-2 gun beklet

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Geçmiş olsun.öncelikle telefonu pilinden ayırıp(iphonede o nasıl olacak bilemiyorum gerçi)pirinç dolu kavanoza koyup 1-2 gün bekletmek gerek.umarım çalışır.sonrada çalışırsa tabii elinden çıkarmanı tavsiye ederim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Pirinç kavanozuna koy diyeceğim ama hemen suya düştüğünü gördüğün zaman koyman lazımdı. Zaman geçtikçe senin aleyhine olur.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefon acildi ama ekranin yarisi yok ve default system yaziyo

ozakin70

ozakin70

Üye
Geçmiş olsun.öncelikle telefonu pilinden ayırıp(iphonede o nasıl olacak bilemiyorum gerçi)pirinç dolu kavanoza koyup 1-2 gün bekletmek gerek.umarım çalışır.sonrada çalışırsa tabii elinden çıkarmanı tavsiye ederim
Altta iki igrenc vida varya hah onlar sokülünce kapak kayarak aciliyor

Sana gelince arkadasim once cok fena guldum sonra icim ciz etti yazik etmissin yukarida arkadaslarin belirttiklerini yap kartini kuregini cikar bu kuyumcu tamircilerinde kurutma yapan makine var once sor isisi ayarlanabiliyormu filan yanmasin sonra kablolar sonra teli yeniden formatla ve biran once elden cikar

mertcan01

mertcan01

Üye
Kardes gecmis olsun. Ben gecen ay note 2 mi suya dusurdum ve 2 sn ye çıkarttım. Telefon pert. Telefon sustu yani bord komple gitti. Pirinc kavanoz degil resmen princ cuvaliyla kaldirdim.hikaye. umarim.duzelir. ben yeni note 2 aldim digerinide cope attim. Ne garanti ne bisi. Ha acilirsa elden cikart diyorlar ya... o senin vicdanina kalan birsey kardes. Bir insani 1 kere kandirirsin ama.o maval ustunden hicbir zaman gitmez

repsool

repsool

Üye
Elinden cikart ne ya cikarttigi adam nolucak peki o kime cikaricak dogrumu bu

fk555897

fk555897

Üye
Geçmiş olsun servise gönder. Servis parası fazla tutmazsa öde gitsin. Yoksa telefon gidecek bilgiler falan.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
malesef telefon gıttı kuzenııme verdım acmaya calısacak ama yarım ekranken default system yazıyordu o ne demek bu arada eskı n97 mı ıyıkı satmamısım ama oda nokıa store den nedense bısey ındırmıyo

Anil-D

Anil-D

Üye
servis yolu gorunmuş

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Elinden cikart ne ya cikarttigi adam nolucak peki o kime cikaricak dogrumu bu
Sen çöpe atardın eminim.belki adam doğrusunu söyleyip kabullenen kullanıcıya veya teknik servise satacaktır.

- - - Eklendi - - -

Kardes gecmis olsun. Ben gecen ay note 2 mi suya dusurdum ve 2 sn ye çıkarttım. Telefon pert. Telefon sustu yani bord komple gitti. Pirinc kavanoz degil resmen princ cuvaliyla kaldirdim.hikaye. umarim.duzelir. ben yeni note 2 aldim digerinide cope attim. Ne garanti ne bisi. Ha acilirsa elden cikart diyorlar ya... o senin vicdanina kalan birsey kardes. Bir insani 1 kere kandirirsin ama.o maval ustunden hicbir zaman gitmez
Bende n78 imi 6 aylık cihazken wc ye düşürdüm çöpe gitti,ben satamamıştım suya düşmüş telefonu kabul edecek birini ben bulamadım belki arkadaş bulur,nede olsa iphone.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kuzenım telfonun ıcını acmıs bekleyecegım bence 5 in alıcısı olur parca ıcın

- - - Eklendi - - -

kuzenım telfonun ıcını acmıs bekleyecegım bence 5 in alıcısı olur parca ıcın

Üst Alt