Telefon Tavsiyesi Samsung i9200 Galaxy Mega mi ? Samsung N7100 Galaxy Note 2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Samsung i9200 Galaxy Mega mi ? Samsung N7100 Galaxy Note 2 mi?
Arkadaşlar,
Tablet-Telefon arası büyüklükte "Phablet" bir telefon bakıyorum ama şarj süresi ısınma olayı filan olmamalı.

Ben şu 3 telefonu buldum

Samsung i9200 Galaxy Mega aklımda kaldı ama eminde değilim sizce ?
başka önerilere de açığım. Nette çok rahat etmeliyim. oyun filan önemli değil...

Kerim.

Kerim.

Üye
Note2 tavsiye ederim:good:

• Beğen
Tepkiler: Tuba
ANIL

ANIL

Admin
Mega daha şık bir cihaz bana göre. Donanımda Note 2 daha önde. Mega FHD ekran kullanmıyor ve batarya MAh değeri yüksek o konuda sorun olacağını sanmıyorum. İnternet performansları hemen hemen aynı olur. Mağazada bir çok alternatif tarayıcı mevcut zaten. Yinede bir fikir oluşturması açısından orjinal tarayıcı karşılaştırma videosuna bakabilirsin abla :)

[video=youtube;nIY1VcE90aw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=nIY1VcE90aw#t=67 6s[/video]

Kerim.

Kerim.

Üye

Sebeplerini de alabilir miyim ? Onun ekranı daha küçük :hmmm

Performansi cok daha iyi.onun yaninda spen gibi cok buyuk bi artisi var.ve ergonomi olarak cok daha iyi.megayi kullanmak zor.kullandim ve 2elle kullanmak sart.ama note2 tek ellede kullanilabiliniyor.ekran olarak 5.5 inch gayet yeterli:)fazlasi abarti ve gereksiz

• Beğen
Tepkiler: Tuba
oleytoo

oleytoo

Üye
Note 2 donanım olarak ama çok büyük ekran isterim dersen mega alabilirsin

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Mega daha şık bir cihaz bana göre. Donanımda Note 2 daha önde. Mega FHD ekran kullanmıyor ve batarya MAh değeri yüksek o konuda sorun olacağını sanmıyorum. İnternet performansları hemen hemen aynı olur. Mağazada bir çok alternatif tarayıcı mevcut zaten. Yinede bir fikir oluşturması açısından orjinal tarayıcı karşılaştırma videosuna bakabilirsin abla :)

[video=youtube;nIY1VcE90aw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=nIY1VcE90aw#t=67 6s[/video]

Donanımda eksiği nedir ? Mega alırsam pişman olur muyum yani ? Büyük ekranda nette gezinmek daha kolay olur gibime geliyor :hmmm

Performansi cok daha iyi.onun yaninda spen gibi cok buyuk bi artisi var.ve ergonomi olarak cok daha iyi.megayi kullanmak zor.kullandim ve 2elle kullanmak sart.ama note2 tek ellede kullanilabiliniyor.ekran olarak 5.5 inch gayet yeterli:)fazlasi abarti ve gereksiz

teşekkürler...
Note 2 donanım olarak ama çok büyük ekran isterim dersen mega alabilirsin

evet büyük ekran istiyorum...

- - - Eklendi - - -

Samsung i9200 Galaxy Mega bunu düşünüyorum olursa mağaza araştırması yapmam lazım birde. Aklıma bu çok yatıyor Teşekkürler herkese...

maskedboy

maskedboy

Üye
ben kesinlikle galaxy note 2 derim

fk555897

fk555897

Üye
Bence de Note 2 al. Mega'dan hem hızlı hem de Mega'lar çok büyük.

Kerim.

Kerim.

Üye

Donanımda eksiği nedir ? Mega alırsam pişman olur muyum yani ? Büyük ekranda nette gezinmek daha kolay olur gibime geliyor :hmmm

teşekkürler...

evet büyük ekran istiyorum...

- - - Eklendi - - -

Samsung i9200 Galaxy Mega bunu düşünüyorum olursa mağaza araştırması yapmam lazım birde. Aklıma bu çok yatıyor Teşekkürler herkese...
note2nin ekranı gayet büyük eksiklik yaşatmaz.mega bayanda çok kaba durur tavsıye etmem 6.3 telefon.

ANIL

ANIL

Admin

Mega çift çekirdekli bir işlemciye sahipken Note 2 dört çekirdekli. Mega 1.5 GB RAM kullanıyor Note 2'de 2 GB RAM var.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Note 2 bence daha iyi hızlıca gezinir nette.
Mega bilmiyorum ama note biliyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
istekleriniz sadece rahat internet kullanımıysa iki cihaz da sizi memnun eder. Bence fiyat ve butce karşilaştirmasi yapin. Ben olsam bu isteklerle daha fazla ödememek icin megayı secerdim.

mertcan01

mertcan01

Üye
Note 2 her bakimdan daha iyi. Meganin tasimasi zor kullanımı zor. Note 2 yi cebimize koyamazken megayi nasil tasiyacaksin ?
Mega sanirim 8gb
Note 2 2 gb ram 4 cekirdek
Bence suan herseyden guzel note 2.

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
istekleriniz sadece rahat internet kullanımıysa iki cihaz da sizi memnun eder. Bence fiyat ve butce karşilaştirmasi yapin. Ben olsam bu isteklerle daha fazla ödememek icin megayı secerdim.
electroworld şu an var note2 1400 - mega 1500

yalnızca internet kullanımı için istiyorum. bu yüzden geniş ekranlı phablet düşünmüştüm.
aslında tablet bile düşündüm ama tabletler çok daha büyük 2 elle bile zor kullanılıyor nerdeyse deneme şansım oldu onu :) ama tablet aldığımda birde telefon taşımam lazım lazım bu yüzden onuda istemedim.
Benim için telefon kullanımı 2. planda. asıl işlevi internet olmalı.
Dışar da taşıması bayan için çok kolay çantam olduğu için sorun olmuyor. Telefonu da cepte taşımam ben çünkü :)
ama şu an benim gördüğüm sadece netten iki teli de elime almadım.
mega'nın geniş ekran olması sürekli net için kullancağım için bana o cazip geliyor...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Gereken söylenmiş ama Note 2 :oke:

Üst Alt