Google Android 4.3 Jelly Bean’i 24 Temmuz’da sunacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Google akıllı telefon ve tablet pazarında sunduğu Nexus modellerinin yanı sıra, geliştirdiği Android işletim sistemi ile de yer alıyor. Açık kaynak kodlu olarak geliştirilen Android hem akıllı telefon ve tablet üreticileri tarafından hem de tüketiciler tarafından tercih edilmekte. Tabi ki Android’in kullanım alanı sadece akıllı telefon ve tabletlerle sınırlı değil, taşınabilir medya oynatıcılar, oyun konsollar, TV Box’lar, Mini PC’ler gibi oldukça geniş bir alanda kullanım olanağı bulmakta.

Google Android mobil işletim sistemini devamlı geliştirerek, yeni yetenekler ve yeni özelliklerle sunuyor. Firma bir çok Android sürümü sunmuş ve son olarak da Jelly Bean sürümü ile karşımıza gelmişti. Geçtiğimiz sene Google I/O Geliştirici Konferansı’nda Android 4.1 Jelly Bean tanıtılmıştı ve şu an en son Android 4.2.2 sürümü yer almakta.

Google yakında yeni sürümü Android 4.3 Jelly Bean‘i sunmaya hazırlanıyor. Merakla yayınlanma tarihi beklenirken, Google‘dan bir etkinlik haberi geldi. Firma 24 Temmuz tarihinde San Francisco‘da etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte Android 4.3 Jelly Bean’in tanıtılmasına kesin gözle bakılıyor.

Ayrıca Google bu etkinlikte yeni nesil Nexus 7 tablet modelini de tanıtabilir.

partyhard

Üye
hadi artık kaç aydır 4.2.2 kullanıyo 4.3 diye masaya vurucam artık

Secret26

Secret26

Üye
Arkadaş destur daha 4.2yi elimize yeni alacağız yavaş gelsin

DalvikCache

DalvikCache

Üye
keşke meego multitaskingi gelse androide ne güzel olurdu

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
4.3'ün çok fazla yenilik içermesi beklemiyor. Bluetooth 4.0 platformunun gelmesi bekleniyor.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Biz hala 4.1 kullanalım. Bize seneye temmuz gelir artık. iOs 7 çıksın dakika durmam androidde.

fk555897

fk555897

Üye
Samsung'lara baya bir sonra gelir.

Secret26

Secret26

Üye
sIII miniye gelebilir ama pek sanmıyorum sIIII büyük ihtimal alır bunu ama çok da değişiklik yapılmaz sadece bluetooth felan

enterneoll

enterneoll

Üye
performans iyileştirmesi yapsınlar başka birşey istemiyorum ve s3'e 4.2.2 gelmeden 4.3 gelmesi muhtemel ve sIII 5.0'ı alıcak

Takipçi Satın Al

Üst Alt