Arkadaşlar sizce kazzık mı yedim:D

Sponsorlu Bağlantılar

Sniper2023x

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sizce kazzık mı yedim:D
1seneden az sene önce 782tlye turkcellden faturalı hattın tarifesine ek taksitli C6-01 aldım:Dsizce kaç sene idare eder nasıl telefon sizce:Dsymbian s^3 ben gayet memnunum telefonuda hackledim bi kaç gün önce baya büyük oyunlar indirdim:Dsizin görüşleriniz nedir aldıgım fiyat ve telefon hakkında:D

Akıncı

Akıncı

Üye
telefon iyi ama symbian desteği çekti

caglar b

caglar b

Üye
symbian işletim sistemine destek kesildi ama sen telefondan memmunsan, telefon işini görüyorsa sorun yok

burakkk97

Üye
symbian işletim sistemine destek kesildi ama sen telefondan memmunsan, telefon işini görüyorsa sorun yok

Ha iste budur ya, hemen destek cekti falan diyeceginize boyle yorum yapinsaniza :)

catdog136

catdog136

Üye
782 liraysa üzgünüm ama pahalıya almışsın çok hemde, zaten böyle avea,turkcell gibi yerler çok yüksek fiyatlara satıyor telefonları alınmaz oralardan.. kötü bir telefon değil, bende c7 var her işimi görüyor, c6-01le hemen hemen aynı zaten c7..

Sniper2023x

Üye
    Konu Sahibi
Symbian destegini kesti derken bundan sonra çıkıcak symbian uygulamalar telefon sertfika hatası verip yüklemicek mi o problem degil o zaman tel hackli:D

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Symbian destegini kesti derken bundan sonra çıkıcak symbian uygulamalar telefon sertfika hatası verip yüklemicek mi o problem degil o zaman tel hackli:D

symbian gelistirilmeyecek artik malesef. isletim sistemi suan sizdeki gibi kalacak.

emreli01

emreli01

Üye
Hayırlı olsun fakat o fiyata o telefon değmez değecek tek yanı var oda sağlamlığıdır başka hiçbirşeyi yok ve büyük boyutlu oyunlar demişssin geçmişim nokia oldugu için söylüyorum andıridin oyunlarının yanında symbianın oyunları flash oyun kalıyor
ama telefon kibar sağlam aldığın son nokia olacaktır eminim :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
O fiyata Lumia 620 alsaydın daha iyi olurdu. En azından 18-36 ay yazılım desteği olurdu ve güncel bir telefon sahibi olurdunuz.

burak1011

Üye
kardeşim hayırlı olsun önce. Bi c601 kullanıcısı olarak söylüyorum Teli yaklaşık 1.5sene önce aldim 630a almıştım ilk sene büyük hevesle kullandım ama android dünyasi geliştikçe symbian dan sıkıldım uygulama desteği de kesilince elimde düz bir tel olarak kaldı. Ama çok sağlam dokunmatigi gayet Iyi yeni güncelleme ile web tarayıcı çok kötü olsa da normal kullanım için güzel bir telefon. Ama sen Keske o fiyata androidli bir cihaz düşünsediin.

LimePie

LimePie

Üye
kardeş ben c6-01i 595tl ye almıştım hemde ilk çıktığı zamanlara yakın

maskedboy

maskedboy

Üye
kardeş ilk önce olan olmuş yapacak bir şey yok ama kazık yedimmi dersen evet yemişşin :D arkadaşlar benden size bir tavsiye hiçbir zaman turkcell vodefone avea dan telefon almayın !!! neden derseniz telefonu genellikle daha pahalıya satıyorlar ama mesela 100-150 liraya tarifeniz vardır o zaman telefonu indirimli alırsınız ama normal 20-30 tl tarifeniz varsa bence almatın çünkü indirim yapmıyorlar zaten internettten bile almak varken turkcellden almak biraz saçma

Secret26

Secret26

Üye
üzülme, kötü yargılama, hadi ordan deme ama gerçekten ziyan etmişsiniz o telefonu bedava verseler yemin ediyorum almam bende c5-03 vardı symbian belle melle hepsi afedersin b*k gibi. 750 800 liraya git 2. el android al ya da general mobile discovery al sıfır 599 tlye 150 liraya da rakı balık yaparsın

Sniper2023x

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkür ederim android düşünüorum :Dzaten bidaha alırsam bidaha ki seneye artık:D

Anil-D

Anil-D

Üye
symbian btti naptn be kardş kazık dil bende 700 tlye almştm

Anil-D

Anil-D

Üye
bende 2 bucuk sene once aldm :d:

fk555897

fk555897

Üye
Teknosa'da 699 TL.

enterneoll

enterneoll

Üye
o telefon yerine bir çok seçeneğin vardı evet doğrusu kazık yemişsin ama memnunsan sorun yok

Üst Alt