Nankör Bu İnsanlar Nankör !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Nankör Bu İnsanlar Nankör !
Teravih kılıyorduk. Yanımdaki adam sürekli imamdan önce rüku ve secdeye gidiyordu. Uyardım imama uyuyorsunuz ondan önce rüku ve secde yaparsanız kıldığınız namaz sıkıntıya düşer diye.

"Sana ne Allah sen misin ? Sana mı kılıyom, sen mi vercen sevabını da beni uyarıyon" diye bi cevap aldım. Neyse ki bir şey demedim biraz sevap kazanmaya giderken günaha girmeyeyim diye

• Beğen
Tepkiler: cliolar

Akıncı

Akıncı

Üye
sen doğrusunu yapmışsın abi

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Bu tepki çok gereksiz geldi bana

-efşan

-efşan

Üye
lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan ve Enes
Akıncı

Akıncı

Üye
çok gereksiz dayıya söyle buraya gelsin

iOSait

iOSait

Üye
Teravih kılıyorduk. Yanımdaki adam sürekli imamdan önce rüku ve secdeye gidiyordu. Uyardım imama uyuyorsunuz ondan önce rüku ve secde yaparsanız kıldığınız namaz sıkıntıya düşer diye.

"Sana ne Allah sen misin ? Sana mı kılıyom, sen mi vercen sevabını da beni uyarıyon" diye bi cevap aldım. Neyse ki bir şey demedim biraz sevap kazanmaya giderken günaha girmeyeyim diye

camide bazen öyle cahiller olmuyor değil :D bazen çok sıcak oluyor klimayı açıyorum ordan bir tanesi kapat şunu donduk diyor klimayı suratına geçiresim geliyor vallahi

-efşan

-efşan

Üye
Nankörlük değil aslında, nefs hakimiyeti.

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
camide bazen öyle cahiller olmuyor değil :D bazen çok sıcak oluyor klimayı açıyorum ordan bir tanesi kapat şunu donduk diyor klimayı suratına geçiresim geliyor vallahi
Yahu mesele kavga değil ki :) klima konusuna tolerans gösterilir de. "Allah sen misin" tepkisi bi an ne yapacağımı şaşırttı yani

achambo

achambo

Üye
bence de gereksiz önce giderse namazı bozulur zaten

doğrusunu yaptın:oke: küçük çocuklar bile artık yapmıyo nerdeyse onu:ehe

achambo

achambo

Üye
sabır ne için var işte

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Toplumumuz böyle malesef. İyi ki orada ben yoktum. Seni de sabrından dolayı tebrik etmek lazım.

-efşan

-efşan

Üye
Tamamıyla Allah'a havale etmemişsin gibi geldi bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt