Nankör Bu İnsanlar Nankör !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-efşan

-efşan

Üye
Düşün. Anlayacaksın elbet Kardeşim.

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Çok mu komik acaba bu ?

-efşan

-efşan

Üye
Kardeşim biliyorsun ki seni ifşa etmek için söylemedim o sözü.
Anlamayanlar olabilir lâkin senin bunu anladığına inanıyorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Kesin yasli bir adamdir. Camideki yaslilara sinir oluyorum. Cami bombos adam zorla bizi sıkıstırmaya calisiyor. Yahu birak adam rahatiz iste... Bazen de minibuscu gibiler cami dolu herkes zar zor sigmis arkadakileri zorla one gonderip daha da sıkısmamiza sebep oluyor. Ben tanimadigim adamla ten tene namaz kiliyorum sinirim bozuluyor.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
herkes cok biliyo baska gorusu kabullenmek zor.

Haluk.

Haluk.

Üye
Teravih kılıyorduk. Yanımdaki adam sürekli imamdan önce rüku ve secdeye gidiyordu. Uyardım imama uyuyorsunuz ondan önce rüku ve secde yaparsanız kıldığınız namaz sıkıntıya düşer diye.

"Sana ne Allah sen misin ? Sana mı kılıyom, sen mi vercen sevabını da beni uyarıyon" diye bi cevap aldım. Neyse ki bir şey demedim biraz sevap kazanmaya giderken günaha girmeyeyim diye
Günahı adamın boynuna boşver

- - - Eklendi - - -

Kesin yasli bir adamdir. Camideki yaslilara sinir oluyorum. Cami bombos adam zorla bizi sıkıstırmaya calisiyor. Yahu birak adam rahatiz iste... Bazen de minibuscu gibiler cami dolu herkes zar zor sigmis arkadakileri zorla one gonderip daha da sıkısmamiza sebep oluyor. Ben tanimadigim adamla ten tene namaz kiliyorum sinirim bozuluyor.
Ten tene namaz kılmakta bişey yok bence. Ama senin kararın. Çünkü peygamber efendimiz arkadaşları ile namaz kılarken omuzları birbirine değermiş.

iOSait

iOSait

Üye

Yahu mesele kavga değil ki :) klima konusuna tolerans gösterilir de. "Allah sen misin" tepkisi bi an ne yapacağımı şaşırttı yani

Camide sinirli ihtiyarlardan biridir belki onlar da çok sorun cikartıyor :D

eeenzo

Üye
bugun teravihden arkada 8-10 cocuk toplanmis caminin icinde mantar patlatip kaciyor :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu sahibi isteği üzeri :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt