Telefon alacağım tavsiyeleriniz önemli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi

iyide tonla özelliği geride bıraktın gerçi seneye bu özellikler büyük ihtimalle note 2'yede gelir ama beklersin sorun bu :)

- - - Eklendi - - -

o zaman kazıklanmaya mecbursunuz,neden interten alışveriş yapmak istemiyorsunuz ? yorumlara bakın hiç cihazı gönderilmeyen veya parası çöpe giden olmuş mu ? :hmmm

kazıklanmak:hmmm en iyisi karşındaki kişi ile alıp konuşmak

avcitalip

avcitalip

Üye

kazıklanmak:hmmm en iyisi karşındaki kişi ile alıp konuşmak

karşındaki kişiyle konuşunca elinize ne geçiyor acaba ? :hmmm adamlar dükkan açıp masraf yapmıyorlar buda fiyatlara olumlu olarak yansıyabiliyor tek fark bu ama yinede siz bilirsiniz :evet: kaldı ki adamlardan bir sürü mal alan olmuş hepside memnun alt tarafı kapalı kutu bit cep telefonu satın alacaksınız aynı şey :evet: adamların sitelerinde 3D sec gibi güvenlik önlemleride var :)

illa incehesap.com'dan al demiyorum al buradan seç istediğin siteyi :

ama telefoncudan alarak kazık yeme :oke: tabi yine sen bilirsin benim tavsiyem bu...

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi

karşındaki kişiyle konuşunca elinize ne geçiyor acaba ? :hmmm adamlar dükkan açıp masraf yapmıyorlar buda fiyatlara olumlu olarak yansıyabiliyor tek fark bu ama yinede siz bilirsiniz :evet: kaldı ki adamlardan bir sürü mal alan olmuş hepside memnun alt tarafı kapalı kutu bit cep telefonu satın alacaksınız aynı şey :evet: adamların sitelerinde 3D sec gibi güvenlik önlemleride var :)

illa incehesap.com'dan al demiyorum al buradan seç istediğin siteyi :

ama telefoncudan alarak kazık yeme :oke: tabi yine sen bilirsin benim tavsiyem bu...

çok teşekkürler ama bütcemi geçer ve kredi kartı bana ait değil

avcitalip

avcitalip

Üye

çok teşekkürler ama bütcemi geçer ve kredi kartı bana ait değil

siz bilirsiniz ama bence büyük bir hata içindesiniz ama kart size ait değilse de yapabilecek birşey yok doğru söylüyorsunuz :evet: o zaman note 2 veya nexus 4 alın bence :oke:

veya biraz bekler misin diyeceğim ama beklemezsin sanırım :evet: ama beklerseniz s4'ün fiyatı zaten hızlı bir biçimde düşüyor ve 1.300 TL'lere alınabilir olur bir süre sonra ama bekleyemezseniz note 2 yi gözünüz kapalı nexus 4'üde depolama yönünden sorununuz olmayacaksa alın :oke:

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi

siz bilirsiniz ama bence büyük bir hata içindesiniz ama kart size ait değilse de yapabilecek birşey yok doğru söylüyorsunuz :evet: o zaman note 2 veya nexus 4 alın bence :oke:

veya biraz bekler misin diyeceğim ama beklemezsin sanırım :evet: ama beklerseniz s4'ün fiyatı zaten hızlı bir biçimde düşüyor ve 1.300 TL'lere alınabilir olur bir süre sonra ama bekleyemezseniz note 2 yi gözünüz kapalı nexus 4'üde depolama yönünden sorununuz olmayacaksa alın :oke:

şu kısa zamanda symbian dan kurtulmak istiyorum s4 düşmesine kadar bekleyemem note 2 yanayım

fk555897

fk555897

Üye

şu kısa zamanda symbian dan kurtulmak istiyorum s4 düşmesine kadar bekleyemem note 2 yanayım

Bence hiç pişman olmazsın note 2 aldığına. Ben kullanıyorum ekranı çok iyi. Ayrıca S4'den hızlı menü geçişleri var.

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Bence hiç pişman olmazsın note 2 aldığına. Ben kullanıyorum ekranı çok iyi. Ayrıca S4'den hızlı menü geçişleri var.

bende arkadışın telini kullanındım ekranın mükemmel oluşuyla kırılacak zannettim

enterneoll

enterneoll

Üye
2 tane gm discovery al :D

note 2 al :)

avcitalip

avcitalip

Üye

cortex a15 4 çekirdekli işlemci ve 2GB ddr3 ram mi yoksa aradaki 200-300 TL'lik farktan dolayı cortex a9 4 çekirdekli işlemci ve ddr2 ram mi ?

ama kullanım olarak çok fark edeceğini pek sanmıyorum hatta note 2 belkide 720p ekrana sahip olduğundan farkı kapatıyordur bile :)

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi

cortex a15 4 çekirdekli işlemci ve 2GB ddr3 ram mi yoksa aradaki 200-300 TL'lik farktan dolayı cortex a9 4 çekirdekli işlemci ve ddr2 ram mi ?

ama kullanım olarak çok fark edeceğini pek sanmıyorum hatta note 2 belkide 720p ekrana sahip olduğundan farkı kapatıyordur bile :)

güzel olur ama en son limit 1500

avcitalip

avcitalip

Üye

güzel olur ama en son limit 1500

:ah abi 10-15 TL için mi bunu yapıyorsun :ağlarım: :bangin:bence biraz dişini sık abi bekle 1.510'un altına illaki inecektir :oke: burada kaçındığın 10-15 TL ileride sana 100-200 TL olarak geri dönecektir...

enterneoll

enterneoll

Üye
o kadar parayı bulup 15 tl bulamamak :D

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi

:ah abi 10-15 TL için mi bunu yapıyorsun :ağlarım: :bangin:bence biraz dişini sık abi bekle 1.510'un altına illaki inecektir :oke: burada kaçındığın 10-15 TL ileride sana 100-200 TL olarak geri dönecektir...
ne zamana kadar bekleyeceğim

Pc-ForEver

Pc-ForEver

Üye
Galaxy Nexus 4 1399 tl hemde özellikleri de gayet iyi ...

codblackops2

codblackops2

Üye
S4 için bekle derim ama note 2 de yarı yolda bırakmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt