nokia lumia 920 vs samsung galaxy s3

Sponsorlu Bağlantılar

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
nokia lumia 920 vs samsung galaxy s3
evet arkadaşlar ben yeni bir teelfon alıcam ama bir türlü karara veremedim s3 biraz büyük geldi ele oturması rahat olursa alırım bu abimin üyeliği ben 8. sınıfa geçtim ya n l920 yada s3 alıcam sizce hangisi bide l 920 nin hangi rengini alıyım

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence Lumia 920 alacaksan bekle diğer üst modelleri Türkiye'ye gelmesini bekle. Ayrıca renk olarak siyah , beyaz , kırmızı ve mavi çok iyi.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Evet o da çok güzel duruyor.

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
onu mu öneriyorsunuz yani

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bu da Nane Yeşili

- - - Eklendi - - -

Yok onu önermedim. Sadece Lumia 920 alacaksan beklemekte yarar var. Senin beklentilerin neler ? Onları yazarsan daha çok yardımcı olurlar.

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
kamera renkilik müzik kişiselşetirilebilik webde dolananma mesajlaşma

- - - Eklendi - - -

bide yeşilide güzelmiş ilk telefonum 5800 dı galiba yeniden nokia ya dönücem

foreverthe

foreverthe

Üye
8. sınıftasın oyun oynamayı sever insanlar bu yaşta ben bu yaşımda bile seviyorsam. Oyun istersen S3 al. Kamera, tasarım, müzik falan filan içen L920 ama bence L1020'yi bekle :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
8. sınıftasın oyun oynamayı sever insanlar bu yaşta ben bu yaşımda bile seviyorsam. Oyun istersen S3 al. Kamera, tasarım, müzik falan filan içen L920 ama bence L1020'yi bekle :)

Katılıyorum. Dediğimiz gibi biraz bekle

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Oyun ve uygulama manyağıyım diyorsan s3 al, geri kalan her şey için lumia

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Lenneth

Üye
Kamera icin Lumia, geriye kanal her sey icin Galaxy S3

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
oyun pek fazla oynaman müzik ve fotğraaf benim için en önemkisi benim için bide mesajlaşmak nokia lumia 920 kulananlar yardımcı olurlarmı webde hızlımı menü geçişleri akışkan mı ?

Lenneth

Üye
oyun pek fazla oynaman müzik ve fotğraaf benim için en önemkisi benim için bide mesajlaşmak nokia lumia 920 kulananlar yardımcı olurlarmı webde hızlımı menü geçişleri akışkan mı ?

Metin tahmini cok iyi Lumia 920 de, gayet hizli yaziliyor ben yalan yanlis yazsamda hep duzeltiyordu. O zaman sizin isteginiz Lumia, gecisler gayet hizli ve akiskan takilma yok, Symbian gibi degil.

foreverthe

foreverthe

Üye

Müzik ve fotoğraf çok önemliyse L1020 bekle canım kardeşim :)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
ben l920 kullanıyorum.senin tam aradığın telefon:oke:

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
ben bi anket yapsam oyunuzu hangi telefondan yana kulanırsınız l920 mi s3 mü ikisinde incelemem gerek ama olmadı s3 ü cebe atar havamıda yaprım :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ben bi anket yapsam oyunuzu hangi telefondan yana kulanırsınız l920 mi s3 mü ikisinde incelemem gerek ama olmadı s3 ü cebe atar havamıda yaprım :D

Şimd çoluk çocukta bile s3 var.asıl havayı l920 ile atarsın:)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şimd çoluk çocukta bile s3 var.asıl havayı l920 ile atarsın:)

:kop2::kop2: utanmasa dilenci bile S3 kullanıyor diyeceğim.

Konu sahibi arkadaşım aradığın telefon Lumia 920. Düşünmeden alabilirsiniz.

Üst Alt