canertopal
Üye
Avatarında lumia resmi olanların s3ü çok kasıyomuşAynen s3 gerçekten çok kasıyor

(ya tmm tercih meselesidir senin tercihin lumia ama kasmayan telefona çamur atma bari)
Avatarında lumia resmi olanların s3ü çok kasıyomuşAynen s3 gerçekten çok kasıyor

Avatarında lumia resmi olanların s3ü çok kasıyomuş
(ya tmm tercih meselesidir senin tercihin lumia ama kasmayan telefona çamur atma bari)
Dostum Wp8 almak için daha çok erken. Geleceği çok parlak gözüküyor orası ayrı.
Ama şuan için kesinlikle Android i tavsiye ederim. Tam oturmuş bir sistem ayrıca geniş yelpazeli bir play store ve benim en sevdiğim sey hergün yayınlanan custom romlar![]()
Herşeyi birakin android çok zevklidir biraz anliyosan telefondan

android'de virüs yok yalnızhahaha her gördüğümde anlıyorum ki anlamayan kişiler android hakkında yorum yapıyor.
sen önce windows'a bak nede olsa aynı çekirdeği kullanıyormuş pc ile sence en çok virüs nerde o zaman ????
Öyle deme o kadar "kapalı" ki istesen de sokamazsın.

android'de virüs yok yalnızhahaha her gördüğümde anlıyorum ki anlamayan kişiler android hakkında yorum yapıyor.
sen önce windows'a bak nede olsa aynı çekirdeği kullanıyormuş pc ile sence en çok virüs nerde o zaman ????
aylık 50 gb ortak kotayı play storela bitiriyom daha virüs kapmak nasip olmadı
Google play store virüs yok mu? hiç mi yok ? Ve ben anlıyorum Android ' den bil istedim
Google play store virüs yok mu? hiç mi yok ? Ve ben anlıyorum Android ' den bil istedim