Android'mi Windows Phone8'mi Sizce Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Android'mi Windows Phone 8'mi

• Kullanılan toplam oy
    36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sekajmer

sekajmer

Üye
Avatarında lumia resmi olanların s3ü çok kasıyomuş :pro:
(ya tmm tercih meselesidir senin tercihin lumia ama kasmayan telefona çamur atma bari)

aynen haklısın nedir bu kıskançlık ya s3 iyi işte dört çekirdek ( bunu lumia kullanıcısı olarak soyluyorum)

mqeen

mqeen

Üye
Dostum Wp8 almak için daha çok erken. Geleceği çok parlak gözüküyor orası ayrı.
Ama şuan için kesinlikle Android i tavsiye ederim. Tam oturmuş bir sistem ayrıca geniş yelpazeli bir play store ve benim en sevdiğim sey hergün yayınlanan custom romlar :D

sekajmer

sekajmer

Üye
Dostum Wp8 almak için daha çok erken. Geleceği çok parlak gözüküyor orası ayrı.
Ama şuan için kesinlikle Android i tavsiye ederim. Tam oturmuş bir sistem ayrıca geniş yelpazeli bir play store ve benim en sevdiğim sey hergün yayınlanan custom romlar :D

virüs leri saymazsak arkadaşımız haklı Windows Phone' a şu anda girme derim ben pişman olmazsın ama yinede şu an android iyidir

partyhard

Üye
Herşeyi birakin android çok zevklidir biraz anliyosan telefondan

sekajmer

sekajmer

Üye
Herşeyi birakin android çok zevklidir biraz anliyosan telefondan

evet haklısın ben baya bir kullandım ve uğraştım rom root falan yaptım bitek android 4 kurmak zevk verdi bana, ama symbian kadar zevk vermedi , şimdide Windows Phone kullanıyorum maymun iştahlıyım biraz :)

kurd-0

Üye
lumiacıların çoğunu symbiandan geçenler oluşturuyor ve anlamadığım şey android, symbian gibi çok fazla özelleştirilebiliyor tema rom(cfw) vs eskşi nokiacılar bunu ne çabuk unuttuda temadan yoksun wpnin delisi oldular

maskedboy

maskedboy

Üye
arkadaşlar bende katılıyorum windowsun geleceği parlak ama gelecekte yani şu an almayı pek mantıklı bulmuyorum

Türe

Türe

Üye

android'de virüs yok yalnız :D hahaha her gördüğümde anlıyorum ki anlamayan kişiler android hakkında yorum yapıyor.
sen önce windows'a bak nede olsa aynı çekirdeği kullanıyormuş pc ile sence en çok virüs nerde o zaman ????

Öyle deme o kadar "kapalı" ki istesen de sokamazsın.

enterneoll

enterneoll

Üye

Öyle deme o kadar "kapalı" ki istesen de sokamazsın.

kırılırsa market dışı uygulamalar yüklenmeye başlıyakacak ve virüs tehlikesi olucak ve şu an pc'lerdeki windowsta kapalı :D

Invoke

Invoke

Üye
Hacı, geniş yelpaze demişsin, oyun istiyorum demişsin. Android alacaksın o zaman 8sayfalık ne tartıştınız ? :blink:

sekajmer

sekajmer

Üye

android'de virüs yok yalnız :D hahaha her gördüğümde anlıyorum ki anlamayan kişiler android hakkında yorum yapıyor.
sen önce windows'a bak nede olsa aynı çekirdeği kullanıyormuş pc ile sence en çok virüs nerde o zaman ????

Google play store virüs yok mu? hiç mi yok ? Ve ben anlıyorum Android ' den bil istedim

Kerim.

Kerim.

Üye

Google play store virüs yok mu? hiç mi yok ? Ve ben anlıyorum Android ' den bil istedim

Allah askina nerden gordun virus oldugunu?
Okumussun biyerden bunu bide androidden anlarim diyosun:good:

-efşan

-efşan

Üye
İkisini de kullanıyorum.
Lâkin Android yeğ bence.

enterneoll

enterneoll

Üye

hayır androidde virüs yok açık var ve sizin virüs diye tabir ettiğiniz şeyler reklam sadece reklam başka birşey değil androiddeki tüm antivürüs programlarıda yalan bir işe yaramıyorlar çünki virüs yok

mqeen

mqeen

Üye
Arkadaş reklamları virüs sanmış. :)
Android de sadece açık oluşur herhangi bir virüs olayı yok. Yani ben yaklaşık 2 yıllık Android kullanicisiyim daha rastlamadim.

sekajmer

sekajmer

Üye
Mobilim tek tek cevap veremeyeceğim gördüm demek ki yalan söylemeyeceğim herhalde her neyse ben bilgisayar' dan da android' den de anlarım ingilizcemde vardır yeterince reklamla virüsü ayırt edebilirim . Windows Phone kullandığım için mi bu kaba saba cevaplarınız? Sizinle tartışmaya girmeye değmez, öyle diyorsanız öyle olsun

- - - Eklendi - - -

Ben her konuya da diyorum android 'in şuyu güzel mağazası güzel diye bir çoğunuz biliyorsunuz benin demek istediğimi gururunuzu yenipte haklısın diyemedi biriside. Sizinki kıskançlıktan başka değildir. Ve ben android hala kullanıyorum tabletim var illa telefon kısmına yazınca mı alacaksınız? mesela tabletten mağazaya ailemin yanında bakamazdım hep sapık şeyler dün bir baktım da kaldırmışlar. Sizin derdiniz Windows Phone kötü Android süper ve rakipsiz .

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
maskedboy

maskedboy

Üye
kardeş haklısın androidde açık da virüs var ama allah aşkına kaç kişi bir güvenlik tehtidiyle karşılaştı kaç kişi virüslü uygulama ile karşılaştı yada virüslü uygulama indiripte bir zarar gören oldumu ? ee o zaman neyin kafasındasınız :yuru

sekajmer

sekajmer

Üye
arkadaşlar neden sinirleniyorsunuz anlamıyorum var deseniz nolur karşılaştım !
forumda yalan konuştuğu söyleyen varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt