Android'mi Windows Phone8'mi Sizce Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Android'mi Windows Phone 8'mi

• Kullanılan toplam oy
    36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

partyhard

Üye
wp fanları elmaları geçmiş

Lenneth

Üye
Temle run kaç MB'lık oyun da Lumia 920 gibi tank gibi telefonda akıcı olmasın. Hem s3 ten bahseden arkadaşa git nexus kullan gör kasmayan androdi diyorsun hem de tek bir lumia 920den tüm wp8 eziyorsun. Soyle o arkadaşına 920sini kvk'ya yollasın da ana kartına baksınlar Tank gibi telefondur Lumia 920 kaldıramayacağı oyun yada uygulama yoktur, akıcılığınada laf ettirmem.
ve Microsoft 'un Facebook uygulamasına ne zaman baktın bilmiyorum ama son güncelesiyle ben en ufak bir sıkıntısını görmedim.

En yakin arkadasim kullaniyor Lumia 920, temple run rezil durumda. Once bir eline alip bakaydin.

• Beğen
Tepkiler: maskedboy
mcnpl4

mcnpl4

Üye
fan diyene bak hic bi savunma kabul etmiyor. wp kullanilmayacak kadar kotu degil ki niye bu kadar zitsiniz. suan icin alinmaz belki ama yerin dibine gommeye gerek yok bana kalsa blackberry de kotu ama kullanan bi kitle var ve memnunlar

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
maskedboy

maskedboy

Üye
karseş ona bakarsan hala 3310 kullanlarda var onlarda memnunlar :d:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ayrintiya kacarsan telefon kullanmayadan da memnun mevzu bu degil sistemle ilgili ornek verdim

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Uygulama dediysem Facebook,Twitter ve güncel bir kaç oyun yani zaman geçirmek için!

Madem birkaç oyun meraklısı ergen Android fanboylarından değilsin, madem birkaç oyunla yetiniyorsun, zaman geçirsin yeter diyorsun, ben azla yetinirim diyorsun, o halde Windows Phone 8 en iyi seçim ;)

caglar b

caglar b

Üye
Madem birkaç oyun meraklısı ergen Android fanboylarından değilsin, madem birkaç oyunla yetiniyorsun, zaman geçirsin yeter diyorsun, ben azla yetinirim diyorsun, o halde Windows Phone 8 en iyi seçim ;)

telefonu öyle kullanacaksa en ucuz wp telefon olan lumia 520 bile arkadaşa fazla gelir(hem özellik hem fiyat bakımımdan), 2 el bir nokia cihazlada arkadaş işini gayet rahat görecektir

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
telefonu öyle kullanacaksa en ucuz wp telefon olan lumia 520 bile arkadaşa fazla gelir(hem özellik hem fiyat bakımımdan), 2 el bir nokia cihazlada arkadaş işini gayet rahat görecektir

O kadar da demedik. WP8 oyunları en azından Symbian oyunlarından iyidir. Şimdi Lumia 520 almak yerine 603 almak mantıklı mı sence :islik

caglar b

caglar b

Üye
O kadar da demedik. WP8 oyunları en azından Symbian oyunlarından iyidir. Şimdi Lumia 520 almak yerine 603 almak mantıklı mı sence :islik

bir yanda kaliteli oyunlara ve uygulamalara para vermek zorunda oldugun kapalı, eksik ve kişiselleştirme sorunu olan bir sistem diger yanda mefta bir sistem ben olsam ikisinide tercih etmem

partyhard

Üye
Paran azsa bi discocery seni uçurur

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Farkındaysanız androide çekirdek ve ram dayanmıyor.fazla değil 2 sene sonra enaz 4gb ram ve 48 çekirdek gerekecek.alın işte s3 ve s4 ün durumu ortada

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Farkındaysanız androide çekirdek ve ram dayanmıyor.fazla değil 2 sene sonra enaz 4gb ram ve 48 çekirdek gerekecek.alın işte s3 ve s4 ün durumu ortada

s3 ve s4 de neyin durumu ortada :hmmm ; 1 seneyi aşkındır kullanıyorum s3 u , alete yapmadığım işkence kalmadı ve 1 kere bile takılma kasılma yapmadı . s4 de ise gelen güncelleme ile kullananların yorumuna bakarsanız ; hataların hemen , hemen hepsinin ortadan kalktığını ve yazılımın stabil bir sekile burundugunu anlayabilirsiniz. Android sisteminde yeni gelecek olan 5.0 key lime pie guncellemesinin getirdikleri yeniliklerede bir bakmanız ı tavsiye ederim :oke: sizin söylediğiniz gibi olmayacak; zaman geçtikçe donanım canavarı bir sistem olmaktan çıkacak 5.0 da . Google'ın açıklaması da var hatta ; 5.0 sürümü 512 mb lı cihazlarda da gayet stabil çalışacak diye.

kurd-0

Üye

cihazın çekirdekleri sizi ilgilendirmesin bu kadar ondan faydalanmaya bakın

sekajmer

sekajmer

Üye
Herkesin kendi seçimi herkes bir şeye dayanarak seçiyor iştelim sistemini ben 2-3 aydır Windows Phone kullanıcısı olarak android 'e imrendiğim nokta en alt seviye telefonuna bile en yeni sürümün kurulabilmesi gerçekten çok hoş bir şey

maskedboy

maskedboy

Üye
Herkesin kendi seçimi herkes bir şeye dayanarak seçiyor iştelim sistemini ben 2-3 aydır Windows Phone kullanıcısı olarak android 'e imrendiğim nokta en alt seviye telefonuna bile en yeni sürümün kurulabilmesi gerçekten çok hoş bir şey
sonuç ? şu an en güncel wp8 kullanıyorsun sonuç ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt