Android'mi Windows Phone8'mi Sizce Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Android'mi Windows Phone 8'mi

• Kullanılan toplam oy
    36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

partyhard

Üye
Android ne kadar gelişirse gelişsin bir türlü stabil değil. Ben görmedim gören varsa bana da versin gözlüğünü. Fotoğraflar arası geçiş kasıyor, rehber kasıyor bilmem ne kasıyor ondan sonra gidip milyar veriyorsun o telefona. Saçmalık. Hız, stabillik, akıcılık, sosyal medya, multimedya desteği istiyorsan WP tercih etmelisin
ahahaha android kasıyomuş sosyal ağlar multimedya diyo ne adam gibi facebook var youtube instagram vine vb. şeyler hiç yok zaten ahahaha :D:D

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
ahahaha android kasıyomuş sosyal ağlar multimedya diyo ne adam gibi facebook var youtube instagram vine vb. şeyler hiç yok zaten ahahaha :D:D

Facebook uyg çok iyi bence. Resmi youtube uygulaması vardı google ile olan anlaşma sorunu yüzünden kaldırıldı ama ben hala kullanıyorum çok iyi. Vine de geliyor amber güncellemesi ile. İnstagram da yakındır. Yavaş salla

partyhard

Üye
Facebook uyg çok iyi bence. Resmi youtube uygulaması vardı google ile olan anlaşma sorunu yüzünden kaldırıldı ama ben hala kullanıyorum çok iyi. Vine de geliyor amber güncellemesi ile. İnstagram da yakındır. Yavaş salla
tabi geliyor geliyor biz hiç görmedik wp uygulamalarını rezillik tam anlamıyla markete giriyon bi uygulamanın 3 tane sürümü var adam gibi kalite hiçbişey yok,microsoftun yaptığı facebook var ne adam gibi bildirimleri geliyo(en yakın arkadaşımda var l820 düzgün geliyo diyen çarpılır) adam gibi whatsapp yok 6 ayda bi güncelliyolar androidde 3 günde bi, istediğin hertürlü sosyal ağ androidde seni hazır olarak bekliyo. bide en kısa sürede bi nexus kullanda androidin ne durumda olduğunu gör kafanı kümesten çıkarıp. bi temple run oynadım 920 de neo v s2 de bile çok daha akıcıydı kimseyi kandırmayın biz yemeyiz ama milletide yakmayın. microsoftdan yılda 1 güncelleme bekletmeyin kimseye

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
tabi geliyor geliyor biz hiç görmedik wp uygulamalarını rezillik tam anlamıyla markete giriyon bi uygulamanın 3 tane sürümü var adam gibi kalite hiçbişey yok,microsoftun yaptığı facebook var ne adam gibi bildirimleri geliyo(en yakın arkadaşımda var l820 düzgün geliyo diyen çarpılır) adam gibi whatsapp yok 6 ayda bi güncelliyolar androidde 3 günde bi, istediğin hertürlü sosyal ağ androidde seni hazır olarak bekliyo. bide en kısa sürede bi nexus kullanda androidin ne durumda olduğunu gör kafanı kümesten çıkarıp. bi temple run oynadım 920 de neo v s2 de bile çok daha akıcıydı kimseyi kandırmayın biz yemeyiz ama milletide yakmayın. microsoftdan yılda 1 güncelleme bekletmeyin kimseye

6 yıllık andorid işletim sisteminin mağazasını henüz 1 yıllık bile olmayan WP 8 mağazasıyla kıyaslayıp WP'yi kötülemek de büyük bir ironi bence. Gelişir elbet ki gelişiyor zaten

partyhard

Üye
6 yıllık andorid işletim sisteminin mağazasını henüz 1 yıllık bile olmayan WP 8 mağazasıyla kıyaslayıp WP'yi kötülemek de büyük bir ironi bence. Gelişir elbet ki gelişiyor zaten
orası beni hiç ilgilendirmiyo kardeş yıl 2013 2008 değil teknoloji yerinde saymadı

-Emre

-Emre

Üye
şuan için kesinlikle android :) gelişince windows phone :) zaten ios benim için baştan safdışı kalıyor (''benim için'')

caglar b

caglar b

Üye
android sosyal aglar, oyun, uygulama ve kişiselleştirme açısından daha avantajlı wp8 stabil ama çok kapalı bir sistem.
Bu arada android kasıyor diyen arkadaşlar benim piranha business tab 7 im bile agzıma kadar oyun uygulamayla dolu kasmıyor siz androidi hesap makinasıyla mı kullanıyorsunuz :D

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
android sosyal aglar, oyun, uygulama ve kişiselleştirme açısından daha avantajlı wp8 stabil ama çok kapalı bir sistem.
Bu arada android kasıyor diyen arkadaşlar benim piranha business tab 7 im bile agzıma kadar oyun uygulamayla dolu kasmıyor siz androidi hesap makinasıyla mı kullanıyorsunuz :D

Hayır kardeşim s3 ile. Yani s3 te bile bu kasmalar donmalar rom atmadan giderilmiyorsa ne diyeyim ben :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Hayır kardeşim s3 ile. Yani s3 te bile bu kasmalar donmalar rom atmadan giderilmiyorsa ne diyeyim ben :)

Benim arkadasimdaki s3ler niye kasmiyor donmuyor?sanki her s3 kasiyor donuyor gibi konusuyorsunuz

fk555897

fk555897

Üye

Benim arkadasimdaki s3ler niye kasmiyor donmuyor?sanki her s3 kasiyor donuyor gibi konusuyorsunuz

S3'lerin Türkiye'de satılanların hepsi aynı donanıma sahip olduğu için yeni bir S3 kasıyorsa hepsi kasıyordur. Eğer kasmıyorsa da ROM atılmıştır.

sebahattinART

sebahattinART

Üye

Temle run kaç MB'lık oyun da Lumia 920 gibi tank gibi telefonda akıcı olmasın. Hem s3 ten bahseden arkadaşa git nexus kullan gör kasmayan androdi diyorsun hem de tek bir lumia 920den tüm wp8 eziyorsun. Soyle o arkadaşına 920sini kvk'ya yollasın da ana kartına baksınlar Tank gibi telefondur Lumia 920 kaldıramayacağı oyun yada uygulama yoktur, akıcılığınada laf ettirmem.
ve Microsoft 'un Facebook uygulamasına ne zaman baktın bilmiyorum ama son güncelesiyle ben en ufak bir sıkıntısını görmedim.

mcnpl4

mcnpl4

Üye

whatsapp ve facebook guncellendi ama androidde facebook kullanmaya basladigimdan beri rezil. android uygulamalari cok iyi gibi konusma iosa cikan uygulamalarin cogu androide de cikiyo ama arada daglar kadar fark var kalitesiz yapiliyor. andoid saf haliyle akici olabilir ama kisisellestirmek istedigimde akiciligi gidiyor o yuzden acik kaynak lafi onemini yitiriyor biraz da olsa.

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250

partyhard

Üye
whatsapp ve facebook guncellendi ama androidde facebook kullanmaya basladigimdan beri rezil. android uygulamalari cok iyi gibi konusma iosa cikan uygulamalarin cogu androide de cikiyo ama arada daglar kadar fark var kalitesiz yapiliyor. andoid saf haliyle akici olabilir ama kisisellestirmek istedigimde akiciligi gidiyor o yuzden acik kaynak lafi onemini yitiriyor biraz da olsa.
androidin kendi arayüzüne uyumlu yazıan uygulamaların diğer telefonlara optimize olmaması benim sorunum değil daha driverları bile açmıyolar sonra bizim telefona uyumlu değil

caglar b

caglar b

Üye
kasma kullanımla alakalı basit bir örnek tabletime google playdan bir oyun indirdim ve kastı (hill climb) ama aynı oyunun kırılmış versiyonunu maxicepten indirdim yag gibi akıyor
bu arada her s3 aynı donanıma sahip olsa bile aynı performansı veremez sebebi işlemcinin yapıldıgı metaryelin (yarıiletken silisyum ) her zaman aynı kalitede olmamasındandır

maskedboy

maskedboy

Üye
dediğim gibi lumianın amacı konuşma ve kamera buna para veriyorsunuz ama şunuda değinelim android market 6 yıldır var wp8 1-2 yıldır var işte bunu diyorum windows mobil sektöre hazır değil ve bunun kamerayı biraz iyi yapalım renkli kapak yapalım derken lumia yapmışlar ben burda wp8 birax kötülüyorum ama androidin eksikliklerini de kabulleniyorum

iOSait

iOSait

Üye
iPhone5 al androidin ağız kokusunu çekme derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt