telefonun donanımını yükseltmek mümkünmüdür

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
telefonun donanımını yükseltmek mümkünmüdür
Arkadaşlar bilgisayarda ki gibi örneğin RAM belleği yükseltmek mümkün müdür ? benim telefonumda 512 mb ram var bunu 1gb yapmak mümkünmüdür ? yada işlemciyi çift çekirdekli vs. ?

achambo

achambo

Üye
hayır:)

achambo

achambo

Üye

düşün anlarsın:D

- - - Eklendi - - -

zaten küçücük alan boyut farkı çıkar, diğer donanımlar uyumsuz olur, telefon işletim sistemine optimize edilmiştir ram.gpu,cpu oranı fln. farkı çıkınca onlardan çalışmayabilir....

hem de maddi değer olarak da yeni telefon al daha iyi:ehe

By_Casparov

By_Casparov

Üye
çook ileride belki :D

Symbianize

Symbianize

Üye
En önemli sebebi ona uygun yazılım kodlaman lazım baştan

- - - Eklendi - - -

düşün anlarsın:D

- - - Eklendi - - -

zaten küçücük alan boyut farkı çıkar, diğer donanımlar uyumsuz olur, telefon işletim sistemine optimize edilmiştir ram.gpu,cpu oranı fln. farkı çıkınca onlardan çalışmayabilir....

hem de maddi değer olarak da yeni telefon al daha iyi:ehe
Boyut farkı çıkmadanda yapılabilir sonuç olarak pcdeki 1 gb ramin boyutuda aynı 4 gb ınkide

• Beğen
Tepkiler: achambo
achambo

achambo

Üye
En önemli sebebi ona uygun yazılım kodlaman lazım baştan

- - - Eklendi - - -

Boyut farkı çıkmadanda yapılabilir sonuç olarak pcdeki 1 gb ramin boyutuda aynı 4 gb ınkide

yazıda anca hata ara zatensopa:

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
yapılsa ben şuan 3310 dokunmatik ekran wifi bluetooth gps 3g 4g görüntülü görüşme 2.0- 4 çekirdekli işlemci 2 gb ram 3000 mAh batarya 41 mp kamera android 4.2.2 koyar kullanırdım :D

alonsof1

alonsof1

Üye
Anakart üzerinde soket halinde olsa pcdeki gibi değiştirmen mümkün olurdu, ancak smartphonelarda anakart üzerine entegre.Özellikle işlemciler silikonla montaj yapılıyor ki bozuldumu servistede değişimi mümkün değil :) üreticilerin kazanç kapısı bunlar, haricen değişebilir yapacaklarını pek sanmam. Ayrıca forumda arkadaşlardan yaratıcı çözümlerde gelmiş, firmalar değerlendirmeli... :) kolay gelsin...

-Emre

-Emre

Üye
Anakart üzerinden düzenleme belki firma tarafından yapılabilir. Ancak kendiniz artırmak istiyorsanız ram swap yapabilirsiniz

alonsof1

alonsof1

Üye
düzeltme...

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Sorumun cevabını çok net bir şekilde anladım tamam :D

Üst Alt