Nokia Lumia 1020 için ilk hands-on videosu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Windows Phone işletim sisteminin en büyük temsilcisi olan Nokia, Lumia çatısı altında topladığı modellerle Android ve iOS akıllı telefon modelleri karşısında mücadelesini sürdürüyor. Firma son olarak geçtiğimiz gün Lumia 1020 olarak adlandırdığı yeni güçlü modelini resmi olarak duyurmuştu.

Bu akıllı telefon kamera özelliği ile diğer tüm modellerden ayrılmakta. Neden ise Lumia 1020, arka yüzünde 41MP gibi inanılmaz çözünürlükte kamera ile geliyor. Aslında bu kamera ilk kez karşımıza çıkmıyor. MWC 2012‘de Nokia bu kameraya sahip olan 808 Pureview modelini sunmuştu. Ancak bu model Nokia Belle OS üzerinde çalışıyordu. Firma şimdi de bu kamerayı Lumia serisi içerisinde Windows Phone 8 desteği ile sundu.

Nokia Lumia 1020‘nin teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 4.5″ büyüklüğünde 1280×768 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 1.5Ghz çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 yonga seti, 2GB sistem belleği, 32GB/64GB dahili veri kapasitesi, 1.2MP ön kamera, 41MP arka kamera olarak belirtilebilir.

Nokia Lumia 1020 ile ilgili ilk hands-on video da geldi. Bu kısa video da Nokia Lumia 1020′nin kamerası ön plana çıkartılmış.

[video=youtube;vUMNm9-dgJ0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vUMNm9-dgJ0#t=0s[/video]

• Beğen
Tepkiler: skynet

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Mükemmel

Teşekkürler :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Pro Camera :sarıl:

ÖEY

ÖEY

Üye
Yahu tükürdüğünü yalamak gibi olacak ama şimdi baktım da o kadar da kötü olmamış dizayn ya :D

skynet

Üye
Abi dehşet bi cihaz yaa :aha:

bj_kmurat

Üye
bizim 920 lerde de 8.7 kamera var ve bence hiç de az değil fakat gel gelelim fotoyu çektikten sonra az biraz yakınlaştırınca bulanıklaşıyor

BelaMonte

BelaMonte

Üye
adamın olduğu yer neresi çok merak ettim herhalde fabrika :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bizim 920 lerde de 8.7 kamera var ve bence hiç de az değil fakat gel gelelim fotoyu çektikten sonra az biraz yakınlaştırınca bulanıklaşıyor
O bulanıklaşma işi beni çıldırtıyor

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Bence arka tarafın tasarımı olmamış. L920 ve 925 daha iyi tasarım olarak.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yahu tükürdüğünü yalamak gibi olacak ama şimdi baktım da o kadar da kötü olmamış dizayn ya :D

sus sus aynı durum bende de sözkonusu:)kamera kısmı için kapı kilidinin göbeği gibi demiştim:)

Dtn

Üye
Ya zoomlayınca görüntü çok iyiymiş :oha: bu 1020 fena geliyor yalnız :ehe

OozyStaw

OozyStaw

Üye
fotoğraf makinası ihtiyacınızı ortadan kaldırın :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: darkleader
hezarfencik

hezarfencik

Üye
Ooo çok hoş ya.Ama arkasında kocaman yuvarlak bir siyahlık olması özellikle benim gibi sarı sevenlerin canını sıkmıştır diye düşünüyorum ki L920'de bu çok başarılı bir şekilde halledilmişti..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Özel deri kılıfı da çıkmış, hayırlı olsun :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Videoyu şimdi seyretttim anca,kamera gerçekten mükemmel olmuş.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu Türkiye'ye gelirmi ? Cihazın sarı rengi çok hoş olmuş sarı rengin üstüne siyah kamera bölgesi çok kıyak durmuş

Bu kılıf henüz seri üretime geçmemiş bir tasarım sadece.
Bir adı ya da fiyatı yok.
Ancak yakın zamanda üretilip satışa sunulabileceği tahmin ediliyor.
Türkiye'ye gelmese bile -kargo dahil- uygun fiyata denk gelirse yurt dışı sitelerden de alınabilir.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Pc'den video'yu bugün izledim kamera gerçekten çok çok iyiymiş.

Üst Alt