General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye

aynı işi o adamlarda yapıyor tabiki Çinliler tercihim olur hemde kaliteden ödün vermeden :evet:

birde şöylede birşey var arkadaşlar arasında konu açıldın mı hep derim Çinliler isteğe göre üretim yapıyor mesela bugün lenovo Çinlilerin bakın 10 numara leptop vallaha iyiki başka marka almamışım diyorum ama görüyoruz ki adamlar talebe göre çalıştığından ucuz kötü çin malı tabletler de var yani o adamları üretim yapan robotlar gibi düşünmek gerekiyor :ehe

- - - Eklendi - - -

bataryanın üzerine bak :)

yok birşey sadece bataryanin altinda made in korea by samsung yazıyor :D

aynen robot onlar bir nevi :D

enterneoll

enterneoll

Üye
ekranda ölü pixel olanlar hemen iade etsin 1 hafta geçmeden yenisini versinler

Buğra

Buğra

Admin
Ölü pixel var diye iade ederseniz adamlar elimizde stok yok diyip 1-2 hafta bekletir sizi.

Bugün yeni rom çıkıyor

enterneoll

enterneoll

Üye
yeni rom bu gün mü çıkıyor ?

jublomo22

Üye
ölü pixel ve uygulama hatası :( düşündürmüyor değil

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
ölü pixel ve uygulama hatası :( düşündürmüyor değil

Telefonun illa bi eksigini bulcaksiniz yaw valla. Bende olu pikselde yok butun uygulamalarda yukleniyor. 600tl telefon bulmussun gidip s3 kalitesi bekliyosun

• Beğen
Tepkiler: merto0180, 06kubilay06 ve Dede
muhsin13

muhsin13

Üye
renk siyah

hakan aydogar

Üye
bu cihaz ANKARA da nerde var bilen arkadaslar yardımcı olabilir mi. Ben bulamadım

jublomo22

Üye
@StaLKeR-190E bende almayı düşünüyorum

06kubilay06

06kubilay06

Üye
beyler gamer z rom çıktı

• Beğen
Tepkiler: enterneoll ve Buğra

burak631

Üye
Bir uygulama yükledim uygulama hatası verdi programı kapattı

enterneoll

enterneoll

Üye
arkadaşlar romu yükleyin ve lütfen sonuçları benle paylaşın :D bide isterseniz romda bazı değişiklikler yapabilirim ?? ama çok ayrıntılı değil istermisiniz ?

zorbey27

zorbey27

Üye
arkadaşlar romu yükleyin ve lütfen sonuçları benle paylaşın :D bide isterseniz romda bazı değişiklikler yapabilirim ?? ama çok ayrıntılı değil istermisiniz ?

http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=77808176&p=3&f=716 burdan bakabilirsin

enterneoll

enterneoll

Üye
bende gm discovery yok :D ben buradan yorumları bekliyorum nasıl olmuş diye bide isterseniz editleyebilirim

Üst Alt