Google Nexus 5, Ekim ayında sunulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Akıllı telefon ve tablet pazarında Nexus çatısı altında topladığı modellerle kendine sağlam bir yer edinen arama motoru devi Google, donanım alanında da iddialı olduğunu kanıtladı. Bir çok Nexus akıllı telefon modeli ile karşımıza gelen Google, son olarak Güney Kore devi LG tarafından üretimi gerçekleştirilen Nexus 4 adında ki modelle pazarda boy göstermişti.

Yeni nesil Nexus akıllı telefon çalışmalarını da sürdüren firmanın yeni Nexus 5 modelini Ekim ayında sunacağına dair bilgiler gelmekte. Yine LG tarafından üretimi gerçekleştirilmesi beklenen yeni Nexus modeli büyük ihtimalle LG’nin yeni amiral gemisi Optimus G2 tabanlı olarak sunulacak.

Ayrıca Google’ın Nexus 5 ile birlikte yine kendisi tarafından geliştirilen Android işletim sisteminin yeni sürümü olan Android 5.0 Key Lime Pie‘ı da sunacağı kaydediliyor.

Google Nexus 5‘in LG Optimus G2 tabanlı gelmesi durumunda teknik özelliklerinin ise 5.2″ büyüklüğünde 1920×1080 piksel dokunmatik ekran, 2.3Ghz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 yonga seti, 2GB sistem belleği, 13MP arka kamera olması beklenebilir.

• Beğen
Tepkiler: saruman_me ve MaxipmaN

Akıncı

Akıncı

Üye
fiyatı kaç olur acaba

MaxipmaN

Üye
ekranın telefonu var :ehe

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Tasarimi inanilmaz guzel olmus

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar fiyatını fazla beklemeyin. 1800 TL civarında olacaktır.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
4k ve 60 FPS video alacak deniliyordu

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
enterneoll

enterneoll

Üye
böyle çıkmaz daha yapılmaya başlanmamıştır bile telefon :D

avcitalip

avcitalip

Üye
belki güncelleme desteği açısından note 3 vs nexus 5 diyebilirim ama note serisini daha çok alasım var Note III <3

OğuzcanAbi

Üye
2 gb ram olmaz 3 gb olmali

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
En İyi Tasarım Yine S4'de Olacağı ve Ağırlık Ve Tasarım Bakımından Yine Geride Kalacağı Belli Nexus 5

maskedboy

maskedboy

Üye
bencede 3gb ram ile gelebilir artık 2012 den sonra güzel telefon çıkarmaya başladı

SilentOne

SilentOne

Üye
ben telefon almaktan vaz geçtim artık 2015 e kadar bekleyecem healde 4 gb ram 3ghz 20mp camera 7inc ekran flen bune ya olmadı birtane smart tw alem ben :D

avcitalip

avcitalip

Üye
ben telefon almaktan vaz geçtim artık 2015 e kadar bekleyecem healde 4 gb ram 3ghz 20mp camera 7inc ekran flen bune ya olmadı birtane smart tw alem ben :D

zaten s3'te ram sorunu yaşayanlardan değilsen şimdi değiştirmen israftan öteye gidemez :evet: hele birde s4 falan alacaksan :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
4 k video demek ne demek ya insanı cezbeden bir özellik ki umarım türkiye satış fiyatı makul bişi olur..

Avrupa'da fiyatı uygun olacaktı ama bu durum Türkiye'de farklılık gösterebilir.

partyhard

Üye
nexus one pahalı nexus s ucuzdu gnexus pahalı nexus 4 ucuzdu bence bu da pahalı olucak

caglar b

caglar b

Üye
yine güzelim cihaz 16 gb dahili hafızaya mahkum olur

Üst Alt