Ben karşılamıyorum.
Ben tutuyorum ama tutmayana bir şey söyleme hakkım yok kendi tercihidir. Pek anormal karşılandığını düşünmüyorum ben.

artık anormal karşılama görmüyorum ama utunma olurBen tutuyorum ama tutmayana bir şey söyleme hakkım yok kendi tercihidir. Pek anormal karşılandığını düşünmüyorum ben.
Ben tutuyorum ama tutmayana bir şey söyleme hakkım yok kendi tercihidir. Pek anormal karşılandığını düşünmüyorum ben.
Ben karşılamıyorum.

Ne olacak şu kadar saatte aç kalıvereyim diyorlar. Asıl anlaşılmaz gelen bir şey var. İnsanların beş vakit namaz kılmadığı halde cuma namazlarını kaçırmaması. Buna ben de dahilim.
Sonuçta ikisinin de hükmü aynı. Ama neden böyle bir şey yapıyoruz ki? 
İkisinin hükmü aynı değil.
Oruç namaza göre daha kolay geliyor insanlara da o yüzden olabilir.Ne olacak şu kadar saatte aç kalıvereyim diyorlar. Asıl anlaşılmaz gelen bir şey var. İnsanların beş vakit namaz kılmadığı halde cuma namazlarını kaçırmaması. Buna ben de dahilim.
![]()
Kanka en azından cuma günleri günah sildiriyoruz. Hiç kılmamaktan iyi.
Not: allahlı goministim

namaz da, oruç da dinin farzı. fakat namaz kılmamak normal karşılanıyorken, oruç tutmamak neden anormal karşılanıyor?
Oruç namaza göre daha kolay geliyor insanlara da o yüzden olabilir.Ne olacak şu kadar saatte aç kalıvereyim diyorlar. Asıl anlaşılmaz gelen bir şey var. İnsanların beş vakit namaz kılmadığı halde cuma namazlarını kaçırmaması. Buna ben de dahilim.
![]()

İkisinin hükmü aynı değil.
Her koyun kendi bacağından asılacak![]()