KayraBey
Üye
Arkadaşlar order and chaos online ı indirebileceğim.Bir yer varmı ?
Oyun bölümünde olması lazım
Arkadaşlar order and chaos online ı indirebileceğim.Bir yer varmı ?
Tavsiyelerinize güveniyorum arkaaşlar siyah alıcam![]()

ben hic öyle düşünmüyorum.piyasada bilinen bir marka olmak istiyorlar oyuzden fiyat böyle benceayrıca ürünün yurtdışı fiyatı da 600tl oluyor buda yediğimiz kazığı gösteriyor
![]()
Pişman olacağınızı düşünmüyorum 1 ay içinde bende almayı düşünüyorum siyah renk bi aksilik olmazsa![]()
gerçekten 3g sorunu varmı çok heveslenmiştim almaya yav bizim burda 3g çok gidip geliyor süreli Telefonu açıp kapatamam
-ABD Marka - Çin Malı- yazıyor. Marka ABD markası ama üretimini Çin mi yapıyor? Tam olarak anlamış değilim.
bu arada 10 temmuz itibariyle gold a gelcek diye okudum gelmişmidir acaba bi bilgisi olan varmı?123 sayfanın 123 ünüde okudum bu telden almayı düşünüyorum gerçekten stabil ve piyasadaki her oyunu açıyor değilmi(mc4,need for speed vs.) ortalama 13 bin test puanı alması çok iyi arkadaşımın note 2 sine yaptığım testde 15 bin puan almıştı note 2 yeni rom çıkmasıyla tel kesinlikle uçar romun özellikleride gayet iyi kullanan arkadaşlar cevap yazarsana sevinirim![]()

Gencler acip kapatmak yerine ucak modunu acip kapatin duzelir tahminimce ayni sorun bazen benim 5830 da da oluyor oyle yapiyorum duzeliyor.:-)
- - - Eklendi - - -
Sen hangi devirde yasiyon arkadasim sen zannediyonmu senin i phone telefonunun islemcisi kamerasi carti curtu amerikada apple tarafindam uretiliyor? Hepsi cinde uretiliyor artik arastirin arkadaslar biraz ya
- - - Eklendi - - -
kardesim ben BLU abd mensei li bir firma ve GM ile BLU ayni yerde yaptiriyor diye biliyorum
evet ama bu bir açıklıktan dolayı değil bir sorun teşkil etmiyor. sadece beyaz renkte varbeyazının kenarından ekranın ışığı görünüyor diyorlar doğrumu ?
ben telpamarketten aldım internet üzerinden orada stok oluyor. diğer firmalar hakkında pek bilgim yok@NakeDKing bu arada 10 temmuz itibariyle gold a gelcek diye okudum gelmişmidir acaba bi bilgisi olan varmı?
arkadaşlar telefonda 2 tane ölü pixel çıktı değişime versem yenisini verirler degil mi..birde yarın servis açik olur mu