Arkadaşlar ben mahvoldum :'(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Legendary.

Legendary.

Üye
Puanı takma kafana artık.Önemli olan bundan sonra kendini ne kadar geliştirebilecek olman :oke:

HAM ZA

HAM ZA

Üye
kardeş sen sbs'ye girmek için fazla büyük değilmisin? :hmmm acaba yaş sınırı falan mı var bu sitede

Uhops

Uhops

Üye
kardeş sen sbs'ye girmek için fazla büyük değilmisin? :hmmm acaba yaş sınırı falan mı var bu sitede

yok ama olma ihtimali olduğu zannetim yüksek yazıyorlar benim gibi :D yaş 15 sitede 23 heralde

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
dünyanın sonu değilya

Uhops

Uhops

Üye
Genel duruma bakman lazım bulduğun ilçede herkez düşük aldıysa güzell bi liseye gidebilirsin.

Invoke

Invoke

Üye

yok ama olma ihtimali olduğu zannetim yüksek yazıyorlar benim gibi :D yaş 15 sitede 23 heralde

He ben de onu sordum geçen, anti-okul diyorsun yaş 23. Okul mu kaldı la :hmmm

- - - Eklendi - - -

Yapacak bir şey yok. Zaten sbs çok önemli bir sınav değil
Temizinden bir liseye git. Sana tavsiye en iyi lise eve yakın olanıdır. Bunu da unutma ben çok çektim yollarda, bir sürü zaman kaybı.
Önemli olan üni. sınavı. ona çalışacaksın.

aslanbaris

aslanbaris

Üye
puanın sıkıntılı meslek lisesini dusunmelisin bence

Mert

Mert

Üye
Eğer iyi bir okula girersen beraber okuduğun insanlarda başarılı olur. Anlamadığın konuyu anlatabilecek bir sürü arkadaşın olur. Bunun dışında liselerin farkı yok.
Sbs puanı benden çok düşük olan bi' arkadaşım var. Ama sınavlarda durduramıyoruz. Ankara'nın merkezinde bir dershanede birinciliği zorluyor :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
uzulme. ben liseye gectigimde cok ovulen bi okuldu ama hocalarin buyuk kismi kendini begenmis ogrencinin halinden anlamayan sadece disipline onem veren tiplerdi. cok az sey katabildiler bana ve cogu arkadasima. yetmezmis gibi o sacma yazililar yuzunden lys sonucunda okul puaniyla siralamam daha da geriledi. son sinif olmus alanim disindaki dersin hocasi sozlu notunu siirden veriyo siir ezberleyip ruhsuz bi sekilde hizla okuyosun kac tane okursan o kadar puan yoksa 25. yazililarda hic anlamayacagimiz kelimeler. alan derslerimizin hocalari desen ayri dert soru sorsak cevaplayamicaklar. trizm otelcilik yada meslek lisesine git rahat et

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Turizm ve Otelcilik okudugumda meslegim ne olcak ve o okulun meslekten farkı ne ?

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Kardesim Turizm sektorunu bir arastir derim.Bir yandan Ingilizce-Almanca-Rusca uclusunden birisini mesleki olarak ogreniceksin.Tabii gelistirmek sana kalmis.Mezun oldugun da is prblemi cekmiyceksin.Okurken staj yapicagin her yer mukemmel olur.Turizm elamanini havada kapiyorlar su an.Cunki isine odakli olarak egitim aliyorsan.Ayriyetten universite okuma hakkin direkt oluyor.2 sene okuyabiliyorsun diye biliyorum kesin olarak.Ayrica staj yaparken daha dolgun ucret kazanabilirsin.Ben bunlari bizzat Antalya'da okuyanlardan ogrendim.Bir arastir derim.

- - - Eklendi - - -

Meslek kismina gelirsek yanlis hatirlamiyorsam 2-3 dala ayriliyorlardi.Mesela mutfak olumu var asci oluyorsun.On buro bolumu var.Hani girince direkt olarak amelelik yapmayacagin bolumler ve rutbe atlayabilecegin bolumler.Rixos gibi otellere girersen rahat edersin.

Metin MF

Metin MF

Üye
puanı takma dostum ben anadolu okuyorum ama okula 120. yani sonuncu sıradan girmiştim 362.885 puanla. ama şimdi okul birincisiyim, ygs denemelerinde 440 puanla okula giren çocuğa 25-30 net fark atıyorum :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kuzenler abi kardes trizm okudu staj degil tatile gitter resmen. yabanci dil de kattin mi tamamdir. istersen ascilik okulu da olabilir

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Bak arkadas da yazmis :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Gir motora veya elektriğe derse kafan basmadığı aşikar en azından bi zanaat öğren :)

DDorlion

DDorlion

Üye
bnm 278 di ortalamam dstum duz liseye gittim 1 sene kaldim 2. Senemde gectm simdi meslek lisesine gecicem diye ugrasiorm meslege git bnce

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bana yakın bi lise var ama orası 350 puan benim puan 320 ben orda bilişim okuyacagım acaba yeteneğim göz önünde buludurulursa oraya girilebilir mi yani orayla bi konuşsak ?

HAM ZA

HAM ZA

Üye

He ben de onu sordum geçen, anti-okul diyorsun yaş 23. Okul mu kaldı la :hmmm

- - - Eklendi - - -

Yapacak bir şey yok. Zaten sbs çok önemli bir sınav değil
Temizinden bir liseye git. Sana tavsiye en iyi lise eve yakın olanıdır. Bunu da unutma ben çok çektim yollarda, bir sürü zaman kaybı.
Önemli olan üni. sınavı. ona çalışacaksın.

aynen kardesim okulum çok uzaktı benim o yüzden pek çalısamadm sınavada :( -lys benim bu arada-

Türe

Türe

Üye
Hayat sadece bir sınavdan ibaret değil. Daha birçok güzel şey yapabilirsin. Okumayıp trilyoner olan çok örnek var.

samikayaa

samikayaa

Üye
Teknik ve Meslek lisesi mezunu biri olarak söyleyeyim sakın ve sakın düz liseye gitme Düz lisede üniversiteyi kazanmaktan başka çaren yok.Meslek lisesinde ise kpss ile bir işe girebilirsin.Meslek lisesinde şöyle bir dezavantaj var eğitim öğretimi çok yetersiz.Şuan üniversite okuyorum yetersizliği şuan farkı fazlasıyla yaşıyorum(okul birincisi olmama rağmen).Karar senin ama bence meslek lisesi candır .Hakkında hayırlısı neyse o olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt