Forumu Bırakmaya Karar Verdim

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Eger daha saygili yorumlar yaparsan yer edinirsin burada. Oncelikle insanlarla duzgun bir iletisim kur. Daha tanimadigin birine b.k falan dersen tabi ki gereksizlerde kimse seni sallamaz.

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
s.a kardeş gittin mi tanışak

achambo

achambo

Üye
:polis:

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi

diss atma hayatının hatasını yapma (hatayı uzatmadan oku :D )

- - - Eklendi - - -

Bak geceleri gel gececilere muhabbet et biraz tanış yeni kişilerle burası maxicep rahat ol ;)

Peki

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
of qnq yha xd

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Eger daha saygili yorumlar yaparsan yer edinirsin burada. Oncelikle insanlarla duzgun bir iletisim kur. Daha tanimadigin birine b.k falan dersen tabi ki gereksizlerde kimse seni sallamaz.

Espri amacìyla demistim ama k.b

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Kalayım mı?

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Bir tarafta gitmek var, öbür tarafta kalmak.

achambo

achambo

Üye
biraz uzattın sanki

- - - Eklendi - - -

:ehe

• Beğen
Tepkiler: Invoke
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
kalma

• Beğen
Akıncı

Akıncı

Üye
tanışak:pro

Sarangni

Sarangni

Üye
2009 bu yana buradayım. Benim arkadaş listemde de kimse yok. Benim için hiç önemli bir konuda değil.

Foruma eğlenmek, bilgi sahibi olmak ve bildiğin şeyleri aktarmak için girer insan.

Sizin amacınız tanınmak ortam yapmak ise işe yanlış başlangıç yapmışsınız zaten.

• Beğen
Kerim.

Kerim.

Üye
hiç tanıtmadınki kendini burlarda.ilk defa görüyorum seni.gidiyorum diye konu açacağına tanışalım diye konu açsan daha mantıklı olur :)

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
kendini gostermezsen nasil tanışıp kaynasalim :D
bir kac gereksiz konu ac hemen farkedilirsin :hmmm
ama gitmek istiyorsanda birsey diyemem

Gereksizler çok gerekli. Ben vatandaşı biliyorum, ben güle güle, geri gelicem derken seni yazdım demişti :pro:

- - - Eklendi - - -

2009 bu yana buradayım. Benim arkadaş listemde de kimse yok. Benim için hiç önemli bir konuda değil.

Foruma eğlenmek, bilgi sahibi olmak ve bildiğin şeyleri aktarmak için girer insan.

Sizin amacınız tanınmak ortam yapmak ise işe yanlış başlangıç yapmışsınız zaten.

Hea muhabbet arıyorsan, gececiler ve gereksizlerde filan takıl :pro:

- - - Eklendi - - -

Sen bilirsin. :pro:

• Beğen
Tepkiler: Haluk.

Üst Alt