Sellamun aleyküm herkese :)
codblackops2 Üye .TremmerT.' Alıntı: Ramazan gecesi balkonda oturmayı seviyorum.Serin,karanlık,davulcu...tek eksik sigara ve çay Genişletmek için tıkla ... sigara
.TremmerT.' Alıntı: Ramazan gecesi balkonda oturmayı seviyorum.Serin,karanlık,davulcu...tek eksik sigara ve çay Genişletmek için tıkla ... sigara
OPC Üye Arkadaşlar saksıdaki toprakla teyemmümün farzını aldım oruca niyet edeyim mi yoksa orucu sakatlamayayım mı
Arkadaşlar saksıdaki toprakla teyemmümün farzını aldım oruca niyet edeyim mi yoksa orucu sakatlamayayım mı
Kayahan14 Üye .TremmerT.' Alıntı: Ramazan gecesi balkonda oturmayı seviyorum.Serin,karanlık,davulcu...tek eksik sigara ve çay Genişletmek için tıkla ... sigara kısmı dışında doğru balkondayım şu an
.TremmerT.' Alıntı: Ramazan gecesi balkonda oturmayı seviyorum.Serin,karanlık,davulcu...tek eksik sigara ve çay Genişletmek için tıkla ... sigara kısmı dışında doğru balkondayım şu an
Türe Üye Furkan Emekli' Alıntı: Yemekten sonra da buralarda olun Genişletmek için tıkla ... Parti mi var abim
Legendary. Üye codblackops2' Alıntı: o kadarda soğuk gelmiyir bana Genişletmek için tıkla ... Sende balkondasın yani
codblackops2' Alıntı: o kadarda soğuk gelmiyir bana Genişletmek için tıkla ... Sende balkondasın yani
Türe Üye OPC' Alıntı: Arkadaşlar saksıdaki toprakla teyemmümün farzını aldım oruca niyet edeyim mi yoksa orucu sakatlamayayım mı Genişletmek için tıkla ... Su yok mu
OPC' Alıntı: Arkadaşlar saksıdaki toprakla teyemmümün farzını aldım oruca niyet edeyim mi yoksa orucu sakatlamayayım mı Genişletmek için tıkla ... Su yok mu
OPC Üye .TremmerT.' Alıntı: İsmail olum sık dişini gir suya ne olcak çok aldım ben soğuk suyla Genişletmek için tıkla ... Ya kardeşim evdekilere açıklayamam diyorum imkansız o işlem şuan
.TremmerT.' Alıntı: İsmail olum sık dişini gir suya ne olcak çok aldım ben soğuk suyla Genişletmek için tıkla ... Ya kardeşim evdekilere açıklayamam diyorum imkansız o işlem şuan
Furkan Emekli Üye Türe' Alıntı: Parti mi var abim Genişletmek için tıkla ... sen iste onu da yapalım kardeşim.
OPC Üye Türe' Alıntı: Su yok mu Genişletmek için tıkla ... Varda soğuk şuan girsem evdekilere nasıl açıklıcam
Türe' Alıntı: Su yok mu Genişletmek için tıkla ... Varda soğuk şuan girsem evdekilere nasıl açıklıcam
Legendary. Üye OPC' Alıntı: Ya kardeşim evdekilere açıklayamam diyorum imkansız o işlem şuan Genişletmek için tıkla ... erkek adamsın la neyi açıklıycan ki
OPC' Alıntı: Ya kardeşim evdekilere açıklayamam diyorum imkansız o işlem şuan Genişletmek için tıkla ... erkek adamsın la neyi açıklıycan ki
OPC Üye .TremmerT.' Alıntı: erkek adamsın la neyi açıklıycan ki Genişletmek için tıkla ... Olum utanırım ya direk anlarlar
.TremmerT.' Alıntı: erkek adamsın la neyi açıklıycan ki Genişletmek için tıkla ... Olum utanırım ya direk anlarlar
codblackops2 Üye OPC' Alıntı: Arkadaşlar saksıdaki toprakla teyemmümün farzını aldım oruca niyet edeyim mi yoksa orucu sakatlamayayım mı Genişletmek için tıkla ... şüphen kalmadı ise niyet et gitsin
OPC' Alıntı: Arkadaşlar saksıdaki toprakla teyemmümün farzını aldım oruca niyet edeyim mi yoksa orucu sakatlamayayım mı Genişletmek için tıkla ... şüphen kalmadı ise niyet et gitsin
Legendary. Üye smh60' Alıntı: S.A Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam - - - Eklendi - - - Türe oşgeldin
OPC Üye codblackops2' Alıntı: şüphen kalmadı ise niyet et gitsin Genişletmek için tıkla ... Teyemmüm aldım su var ama soğuk ve şuan alamam evdekilere açıklamam imkansız ya teyemmüm ile oruca başlıcam ya da niyet etmeden tutucam - - - Eklendi - - - Şimdi gelse elektrik hemen giricem de gelmezse napıcam
codblackops2' Alıntı: şüphen kalmadı ise niyet et gitsin Genişletmek için tıkla ... Teyemmüm aldım su var ama soğuk ve şuan alamam evdekilere açıklamam imkansız ya teyemmüm ile oruca başlıcam ya da niyet etmeden tutucam - - - Eklendi - - - Şimdi gelse elektrik hemen giricem de gelmezse napıcam