Sen böyle 8 km yol tepersin ama Sagopa Kajmer cenazene bile gelmez.![]()

Peki ya sevap?
Sen böyle 8 km yol tepip albüme para verirsin ama asıl kazanan Sagopa Kajmer olur. Sen bir şey kazanmazsın.
Emin ol sagopa kajmer çok şey kazandırıyor dinleyenlerine.
Evet katılıyorum ne kazandırıyor ?
Sözleri yavaş yavaş okuyup düşününce belki birşeyler anlarsın ama o adam okurken ben daha anlamadan ardı ardına sıralıyor ve şarkı bittikten sonra aklımda kalan tekşey ritim.

sen sagopa dinlersin ama cenazene bakkal gelir
- - - Eklendi - - -
ne gerek vardı sana link verim indir![]()
Yavas okuyunca anlamli olmasi konusunda katilmiyorum. Ben hala az once dogup sonra kendisini vurmasinda ve tekrar sarjoru doldurmasini cozemedim.![]()
Yavas okuyunca anlamli olmasi konusunda katilmiyorum. Ben hala az once dogup sonra kendisini vurmasinda ve tekrar sarjoru doldurmasini cozemedim.![]()

Ne kazandırıyor mesela?
ne gerek vardı sana link verim indir![]()
Az önce doğdumHalatım 27 boğumSene gitti ağustosumVasiyet etmek istedim şarkılarımı kızımaEn sonunda kendimi vurdumŞarjorü doldurdum

Bazen senin annenin babanın veremediğini kazandırıyor senin üzüntünü anlıyor sana büyük bir destek oluyor tabi anlayana ve senin anlamadığın ve dinlemediğin kesin. psikolojik bakımdan çok iyi şeyler kazandırabiliyor insana zamanı geliyor kavgayı zamanı geliyor sevgiyi zamanı geliyor allah'ı anlatıyor ve hala bazıları bu adama bi boklar atma peşinde ve onu dinleyenler ve onu anlayanlar hala onun peşinde. ne mutlu ki onun peşindeyim ve ne mutlu ki o bana birşeyler kazandırıyor
- - - Eklendi - - -
şöyle düşün çalışıyorsun didiniyorsun terler akıyor bi yerlerinden 2 sene boyunca hep çalışmışsın durmuşsun ama sana paranı vermiyorlar sence bu nedir ? şerefsizlik mi ? yoksa itlik mi ? sen söyle
belki bacağına falan isabet etmiştir?![]()