Düşer diyorsun yani. hmmüst modeller altındaki modelin fiyatını hep aşagı cekmıyo mu zaten? one x teknosada 1800 den 1600 e indi
O zaman beklemeli miyim ?Çok fazla bişey beklemeyin. Max. 1800'e düşer.

Çok beklerseniz yeni model çıkar bu kezde almaktan vaz geçerseniz

Yeni model çıktımı insan elindeki telefondan soğuyor,benimkinde neden x özelliği yok diyoruzTamam o zaman ağustosta alıyorum cihazı
Hepinize
- - - Eklendi - - -
Bende öle düşünmüştüm. Şimdi Htc Butterfly S 'i beklesem bu sefer gözüm ona kayıcak onun için ben Htc One'ı alayım.![]()
Yeni model çıktımı insan elindeki telefondan soğuyor,benimkinde neden x özelliği yok diyoruz
Acele etmeyin diyecem,ama aşırı bir fark olmuyor ki sonuçta htc 1-2 ay'a fark edicek bir fiyat düşmez
İçinize siniyorsa,tabiki derim ama zaten sonuçta onu gerçekten kullanmak için alıcaksınız,bu gün alıpta 1-2 gün sonra değiştirmek için olmadığından tavsiye ederimYa bide yeni modelde hTC Sense TV özelliği yok sanırım kimsede bahsetmiyor saten onun için hTC One daha çok yakın duruyorum.
İçinize siniyorsa,tabiki derim ama zaten sonuçta onu gerçekten kullanmak için alıcaksınız,bu gün alıpta 1-2 gün sonra değiştirmek için olmadığından tavsiye ederim
Şimdiden güle güle kullanın

Htc fiyat konusunda pek değişiklik yapmiyor kolay kolay .
1 ay sonra düşmez bana gore ....
Hmm iyiymiş.Kayseri'de Fiyatı Olmuş 1850S4'de 1650 Xperia Z de 1700 Iphone Klasik Fiyat 2500
![]()
hTC One hepsiburada.com'da 1949 TL olmuştur duyurulur..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız