fırsat bu fırsat :eller: :D
codblackops2 Üye Konu Sahibi Oğuzhan' Alıntı: Fakat gerçek "Kabız" benim. Bunu herkes biliyor. Genişletmek için tıkla ... bende bu aralar kabızlık hissediyorum - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: Yapamazsın. Genişletmek için tıkla ...
Oğuzhan' Alıntı: Fakat gerçek "Kabız" benim. Bunu herkes biliyor. Genişletmek için tıkla ... bende bu aralar kabızlık hissediyorum - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: Yapamazsın. Genişletmek için tıkla ...
-efşan Üye Ne düşünüyorsun? - - - Eklendi - - - Ba$ka açili$ sesi ve resmi koya da biliyorsunuz Yeni Mesajlar'a tıklayınca bulduğum bu cümleyi tercüme eder misin?
Ne düşünüyorsun? - - - Eklendi - - - Ba$ka açili$ sesi ve resmi koya da biliyorsunuz Yeni Mesajlar'a tıklayınca bulduğum bu cümleyi tercüme eder misin?
iyavuzoz Üye codblackops2' Alıntı: fırsat bu fırsat Genişletmek için tıkla ... aaaaas - - - Eklendi - - - yannis alinti - - - Eklendi - - - Oğuzhan' Alıntı: Fakat gerçek "Kabız" benim. Bunu herkes biliyor. Genişletmek için tıkla ... aaaaaa
codblackops2' Alıntı: fırsat bu fırsat Genişletmek için tıkla ... aaaaas - - - Eklendi - - - yannis alinti - - - Eklendi - - - Oğuzhan' Alıntı: Fakat gerçek "Kabız" benim. Bunu herkes biliyor. Genişletmek için tıkla ... aaaaaa
codblackops2 Üye Konu Sahibi Anafor.CK' Alıntı: Ne düşünüyorsun? - - - Eklendi - - - Ba$ka açili$ sesi ve resmi koya da biliyorsunuz Yeni Mesajlar'a tıklayınca bulduğum bu cümleyi tercüme eder misin? Genişletmek için tıkla ... adam o kadar zenginki dolarlarla konuşuyor abi
Anafor.CK' Alıntı: Ne düşünüyorsun? - - - Eklendi - - - Ba$ka açili$ sesi ve resmi koya da biliyorsunuz Yeni Mesajlar'a tıklayınca bulduğum bu cümleyi tercüme eder misin? Genişletmek için tıkla ... adam o kadar zenginki dolarlarla konuşuyor abi