Amber güncellemesi Bluetooth 4.0 desteğini getiriyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Amber güncellemesi Bluetooth 4.0 desteğini getiriyor

Windows Phone 8 cihazlar için Amber güncellemesinin gelecek ay gelmesi bekleniyor. Güncelleme Lumia modellerine özgü bir yenilik içerecek.

Gelen bilgilere göre Amber güncellemesi ile Nokia Lumia 520, 620 ve 720 modelleri için Bluetooth 4.0 desteği gelecek. Bluetooth 4.0 düşük güç tüketimi ile öne çıkıyor.

Lumia 92x modellerine desteğin gelip gelmeyeceği konusunda kesin bir bilgi yok.

Android sisteminde ise 4.3 ile Android cihazlar Bluetooth 4.0 desteğine kavuşmuş olacak.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Güzel haber . Güzelde L820 üvey evlat mı ?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
820'den hiç bahsedilmemiş nedense :D

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Amber zaten tüm Windows Phone sistemine geleceği için problem yok

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

alical33

alical33

Üye
820 yi geçtim 92x e belli değil bu nasıl iş anlamadım

ÖEY

ÖEY

Üye
Evet bana saçma geldi şimdi bu haber. Bu desteğin tüm telefonlara verilmesi lazım. 520 aldıktan sonra 920 almazsa yuh derim şahsen :D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
sadece bluetooth mu gelecek :bilmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
sadece bluetooth mu gelecek :bilmm
Güncelleme Lumia renk profili, ekranı çift dokunuş ile uyandırma, kilit ekranı saati, susturmak için ters çevirme özelliği, fm radyo, Nokia smart kamera lensi ile birlikte Gmail'in yeni sync sistemi olan calDAV ve CardDAV desteğini içeriyor. Yalnız Smart kamera lensinin bütün Lumia modelleri için yayınlanıp yayınlanmayacağına dair kesin bir bilgi(m) yok.

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
suyunsesi

suyunsesi

Üye
dosya yöneticisi de geleydi iyiydi :hih:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu haberi şu konunun içinde Sensation paylaşmıştı ANIL :D
Yine de sağol :oke:

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye

Güncelleme Lumia renk profili, ekranı çift dokunuş ile uyandırma, kilit ekranı saati, susturmak için ters çevirme özelliği, fm radyo, Nokia smart kamera lensi ile birlikte Gmail'in yeni sync sistemi olan calDAV ve CardDAV desteğini içeriyor. Yalnız Smart kamera lensinin bütün Lumia modelleri için yayınlanıp yayınlanmayacağına dair kesin bir bilgi(m) yok.

bilgilendirme için :tşk:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yorum V1.0 : Lamiya'nın Ambarında 920 ler içinde Mavidiş 4.0 vardır diyorum ben.

- - - Eklendi - - -

Yorum V1.1.0 : Lumia'nın Amber güncellemesinde L920'ler için de Bluetooth 4.0 vardır diyorum ben.

Not: Yeni güncellenmiş yorumda çeşitli hatalar giderildi. Türkçe sistem düzeltmesi yapıldı.

- - - Eklendi - - -

Bu arada bazen yazdığım ama sonradan gereksiz bulduğum bir yorumumu silmek istesem nerden sileceğim :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Mesajı şikayet ederek sildirebilir yada mesajı düzenleyerek değişiklik yapabilirsiniz.

Üst Alt