Essential PH-1 için Nisan Güvenlik Yaması Bluetooth 5.0'ı Getiriyor

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Essential PH-1 için Nisan Güvenlik Yaması Bluetooth 5.0'ı Getiriyor


Duyurusunun ardından satışa çıkış tarihi yısn hikayesine dönen Essential Phone PH-1, satışa sunuldıktan sonra yazılım güncelleme desteği konusunda ise herhangi bir eksiklik yaşamadı. Essential Phone PH-1'in en son güncellemesi ise Google'ın Android Nisan ayı güvenlik düzeltmeleri de beraberinde getiriyor. Ayrıca, 127MB boyuta sahip OTA güncellemesi, modem kararlılığı düzeltmeleri, geliştirilmiş performans, genel hata düzeltmeleri, harici oyun denetleyicisi desteği ve Bluetooth 5.0 sertifikasyonu getiriyor.


We're rolling out a new Oreo 8.1 build (141) that includes April security patches, Bluetooth 5.0 certified, modem stability fixes, and more.


Bluetooth 5.0 desteği, uyumlu Bluetooth aksesuarları için eşzamanlı çift akışlı, genişletilmiş sinyal mesafesi ve Bluetooth 4.2'nin iki kat genişliğinde bant desteği sağlıyor. Bluetooth 5.0 ayrıca gelecekteki IoT bağlantısı için telefonu hazırlıyor ve konum servislerini geliştiriyor.

Google'ın babası olarak anılan Andy Rubin tarafından geliştirilen Essential Phone PH-1 akıllı telefon, halihazırda Android 8.1 Oreo işletim sisteminin en son sürümü üzerinde çalışıyor.
 

Benzer Konular

Cevap
70
Görüntüleme
17K


Üst Alt