Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Durup dururken reset attı ve
Sponsorlu Bağlantılar
Dejavuex
Üye
Konu Sahibi
Durup dururken reset attı ve
merhaba arkadaşlar telefon durup dururken reset attı samsung yazıyıo geliyo sonra galaxy w felan yazıyo orda geri samsung yazısına dönüyo geri reset atıyo
cm9 romu yüklüydü neyse tekrar romu yükledim aynı yerde takıldı napayım sizce?
hepsi yüklü 3 kere kaldırıp kurdum driverleri görmüyo
-Emre
Üye
cwm aç wipe data factory reset wipe cache advanced wipe dalvik cache mounts and storages format system yap mumkunse benim romu kur fix permissions de açılır.
cwm aç wipe data factory reset wipe cache advanced wipe dalvik cache mounts and storages format system yap mumkunse benim romu kur fix permissions de açılır.
gibi olmasın çıkart deneyelim artık adam gibi bi oturtamadım telefonu haftada 3 kez rom kuruyorum
samikayaa
Üye
arkadaşım dün gece modlarla uğraşırken benim başımada aynı olay geldi Ben olayı şu şekilde çözdüm flashboot ile gingerbreade geri dönüp pc companion ile tekrar icsye geçtim şuan hiçbir sorun yok modları geri yüklüyorum
arkadaşım dün gece modlarla uğraşırken benim başımada aynı olay geldi Ben olayı şu şekilde çözdüm flashboot ile gingerbreade geri dönüp pc companion ile tekrar icsye geçtim şuan hiçbir sorun yok modları geri yüklüyorum