Durup dururken reset attı ve

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Durup dururken reset attı ve
merhaba arkadaşlar telefon durup dururken reset attı samsung yazıyıo geliyo sonra galaxy w felan yazıyo orda geri samsung yazısına dönüyo geri reset atıyo
cm9 romu yüklüydü neyse tekrar romu yükledim aynı yerde takıldı napayım sizce?

Türe

Türe

Üye
Orj. Romu geri yukle

JosephLion

JosephLion

Üye
bilgisayara driverini yükle görür

-Emre

-Emre

Üye
cwm aç wipe data factory reset wipe cache advanced wipe dalvik cache mounts and storages format system yap mumkunse benim romu kur fix permissions de açılır.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
cwm aç wipe data factory reset wipe cache advanced wipe dalvik cache mounts and storages format system yap mumkunse benim romu kur fix permissions de açılır.

hepsini denedim olmadı elimde bi yedek vardı onu kurdum şuan açılıyor

-Emre

-Emre

Üye
benim romu kur :D

samikayaa

samikayaa

Üye
arkadaşım dün gece modlarla uğraşırken benim başımada aynı olay geldi Ben olayı şu şekilde çözdüm flashboot ile gingerbreade geri dönüp pc companion ile tekrar icsye geçtim şuan hiçbir sorun yok modları geri yüklüyorum :)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım dün gece modlarla uğraşırken benim başımada aynı olay geldi Ben olayı şu şekilde çözdüm flashboot ile gingerbreade geri dönüp pc companion ile tekrar icsye geçtim şuan hiçbir sorun yok modları geri yüklüyorum :)

yahu benim telefon pc'yi görmüyo down modunda driverler vs herşey kurulu :/ 2.3.6 ya dönücem bi süre ama yok :S

-Emre

-Emre

Üye

Onlar wonderda olmaz iste samsung:) ikinci versiyon cikti bu arada