telefon alıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
telefon alıyorum
merhaba arkadaşlar ben yeni telefon almayı düşünüyorum aradığım özelikler ses çıkışı ve kamerasının iyi olması (en önemlisi bunlar) oyun oynarken kasmaması internete hızlı girmesi telefon olarak sony marka telefon düşünüyorum bide şunları düşünüyorum casper via samsung galaxy s4 mini htc one mini htc sensation xl ve htc 8x and 8s bütçe 1250 yardımcı olursanız sevinirim :D

NOT: şuan galaxy mini kulanıyorum ses çıkışı beni az tatmin ediyor

smh60

smh60

Üye
s4 mini yerine s3 al bence çünkü s4 mini iydir diyodum ram şaşırtmasın seni benim gibi 4 çekirdek iyidir

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Nexus 4 ;) Kamerası kötü diyenlere inanma. Zaten şuan Galaxy Mini kullandığın için Nexus 4'ün kamerası sana harika gelecektir ;)

foreverthe

foreverthe

Üye
Ses önemliyse HTC al dostum

maskedboy

maskedboy

Üye
nexus 4 kamera ve ses olarak orta seviye ama oyun olarak en iyilerden biri bencede nexus 4 alabilirsin eğer sony diyorsan sony xperia sp var

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
beim için önemli olan kamera ve müzik diğerleri 2. sırada

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Biraz daha fazla ekleyip htc one ama hepsiburadada htc xl bin tl zaten

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
aklımda olan teelfonlar (üsteki liste biraz saçma oldu)
-capser via
-samsung galaxy s4 mini
-htc one mini
-htc sensation xl
-htc 8s ve 8x
-ve sony marka telefonlar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
S4'ün uygun bir fiyatlı olanın bulabilirsin. Bence biraz daha bekle üzerine biraz daha koy S4'e bak.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
S4'ün uygun bir fiyatlı olanın bulabilirsin. Bence biraz daha bekle üzerine biraz daha koy S4'e bak.
5s'in geliş tarihi yaklaşıyor öyleliklede yakında s5 ile ilgili tahminler başlayıp kompatk hali yayılmaya başlar aslında bu aralar bence s4'ün fiyatının normal seviyelerde olacağı zamanlar ama s5 ile ilgili ilk tahminler bile gelirse fiyatının hemen düşeceği günler başlar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
5s'in geliş tarihi yaklaşıyor öyleliklede yakında s5 ile ilgili tahminler başlayıp kompatk hali yayılmaya başlar aslında bu aralar bence s4'ün fiyatının normal seviyelerde olacağı zamanlar ama s5 ile ilgili ilk tahminler bile gelirse fiyatının hemen düşeceği günler başlar

Evet ama çok fazla düşeceğini zannetmem.

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
Baskentliia

Baskentliia

Üye
s3 ü düşün ama Eylül ayında yeni telefonlar çıkacak

Takipçi Satın Al

Üst Alt