s3 mü discovery mi aciiil

Sponsorlu Bağlantılar

nomad533

nomad533

Üye
    Konu Sahibi
s3 mü discovery mi aciiil
arkadaşlar arkadaşım telefon alacak ben ona s3 önerdim ama bütcesi az sizce ne almalı şimdiden teşekkürler:oke:

ANIL

ANIL

Admin
Tam olarak bütçesi ne kadar?

MrExpert

MrExpert

Üye
Para sıkıntın yoksa tabiki s3 :oke:

OPC

OPC

Üye
Bütçe en önemli bilgi ona göre yardımcı olalım

LimePie

LimePie

Üye
tabiki s3 sorumu bu :oke:

SHS

SHS

Üye
bütçe?

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Discoverynin ozellikleri s3 e yakin fakat 4.3-5 guncellemesi almasi konusunda kesin bir bilgi yok ve discoverynin nadir noktalarinda turkcelestirmemis alanlar var parasi varsa tabikide s3 yoksa discovery

Akıncı

Akıncı

Üye
para varsa s3

enterneoll

enterneoll

Üye
parası yetiyorsa tabi ki s3 alsın

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Yazılanların aynısı olucak ama işin içine s3'le gm alma olayı varsa tabiki o zaman parası yetiyorsa s3 alabilir ama yetmiyorsa gm iyi bir alternatiftir

Buğra

Buğra

Admin
Eğer alabiliyorsa tabikide s3 yoksa gm discovery :oke:

SheFy

SheFy

Üye
Benim param varsa da gider gm alırım. 600 TL cebimde kalır. Neden 1200 vereyim ki, 600 TL lik farkta s3ün ekstra yaptıgı şeyler ne, neleri üstün ki 600TL fark var? İsmi var değil mi ?

• Beğen
Tepkiler: Dede
esokmen

esokmen

Üye
güzel kardeşim şöyle söyleyeyim, teknoloji çok hızlı yetişilmiyor.

Discovery özelliklerine göre çok ucuz. Böyle zamanlar teknolojiyi ( iyi Teknolojiyi ) ucuza almak en iyi. Bİr Telefoncu kardeşin olarak kesinlikle kesinlikle Discovery al.

fk555897

fk555897

Üye
Bence S3 alsın. Hem güncelleme sorunu da olmaz.

nomad533

nomad533

Üye
    Konu Sahibi
parası 700-800 arası bir bütçesi var

- - - Eklendi - - -

güzel kardeşim şöyle söyleyeyim, teknoloji çok hızlı yetişilmiyor.

Discovery özelliklerine göre çok ucuz. Böyle zamanlar teknolojiyi ( iyi Teknolojiyi ) ucuza almak en iyi. Bİr Telefoncu kardeşin olarak kesinlikle kesinlikle Discovery al.
saol kardeşim

avcitalip

avcitalip

Üye
bence GM Discovery alsın çünkü s3 bence bundan sonra en fazla 1 tane sağlam güncelleme alır sonra ram yetmiyor diye bir kenara atarlar + s3'ün sadece ekranı 500 TL :zzz: 2.000 Puan fazla alıyor diye s3 almayın derim kaldı ki samsung sürekli yeni çıkarttığı cihaza ilgi gösteriyor adamların politikası bu :( bakın s2'ye hanimiş benim 4.2 güncellemem ? büyük ihtimalle de vermeyecektir :evet:

ama geliştirici desteği v.s v.s dedinmi s3 daha üstün çıkar onu da söyleyeyim s3 alacak kadar bütçesi varsa bence az daha ekleyip note 2 alsın :)

nomad533

nomad533

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar saolun parası700-800 arası olduğu için gm almasını önerdim herkese teşekkürler

nomad533

nomad533

Üye
    Konu Sahibi
saol geliştirme güncelleme felan önemli değil normal kullanacak işte saol yorumun için

Hasand.

Hasand.

Üye
gm discovery alma kamerası vast(mıs) s3 al hız , gosterıs , s3 al hayatı yakala (xd)

• Beğen
Tepkiler: nomad533

AnilGuder

Üye
ARkadaşım GPU ve ekran olarak kim ne derse desin GM Disc. önde bunu videolardanda görebilirsin. Ses olarak zaten GM disc. S3le kıyaslanamaz piyasada HTC telefonlardan sonra en iyi ses kalitesini veriyor kanatimce ( bende GM Disc. kullanıcısıyım). Ayrıca Ram dostu bir arayüzü var ve telefon hızlandırma özelliği var. Root atmadan sd karta uygulama ve oyun yüklenebiliyor. 4.3 JB yi alcagı kesin ama 5.0 gelmeyebilir anca adını vermiycem bir forumda geliştirici ekibi kuruluyor aynı İdeos 5te olduğu gibi yani 5.0da gelebilir. Oyun performansı cok cok iyi sesler ve renkler canlı oldugu için oyunu daha içindeymiş gibi oynuyosun s3 ve GMD oyun karşılaştırmaları youtubede var kameranın gündüz cekimi s3le aynı ancak gece cekimi vasat onuda otomatik gelen iso değiştirmeyle 1600 iso değğerinde çekersen bi problemle karşılaşmassın kanatimce Bence hemen Bi GMD alsın çünkü stoklar bitiyo ayın 15.de gelecek olan telefonlar daha pahalı olabilirmiş banada aldığım zaman telefoncu söylemişti

Üst Alt