s3 mü discovery mi aciiil

Sponsorlu Bağlantılar

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
ARkadaşım GPU ve ekran olarak kim ne derse desin GM Disc. önde bunu videolardanda görebilirsin. Ses olarak zaten GM disc. S3le kıyaslanamaz piyasada HTC telefonlardan sonra en iyi ses kalitesini veriyor kanatimce ( bende GM Disc. kullanıcısıyım). Ayrıca Ram dostu bir arayüzü var ve telefon hızlandırma özelliği var. Root atmadan sd karta uygulama ve oyun yüklenebiliyor. 4.3 JB yi alcagı kesin ama 5.0 gelmeyebilir anca adını vermiycem bir forumda geliştirici ekibi kuruluyor aynı İdeos 5te olduğu gibi yani 5.0da gelebilir. Oyun performansı cok cok iyi sesler ve renkler canlı oldugu için oyunu daha içindeymiş gibi oynuyosun s3 ve GMD oyun karşılaştırmaları youtubede var kameranın gündüz cekimi s3le aynı ancak gece cekimi vasat onuda otomatik gelen iso değiştirmeyle 1600 iso değğerinde çekersen bi problemle karşılaşmassın kanatimce Bence hemen Bi GMD alsın çünkü stoklar bitiyo ayın 15.de gelecek olan telefonlar daha pahalı olabilirmiş banada aldığım zaman telefoncu söylemişti
Nasıl gpu s3 den daha iyi? :hmmm ; bakalım hangisinin gpu daha iyi:
Genaral mobile discovery: tek çekirdekli powervr sgx 544 gpu (234 mhz)
Samsung galaxy s3: mali 400mp 4 çekirdek gpu (436 mhz)
Sence hangisinin gpu su iyi? S3 tek çekirdekli mali 400 olsaydı bu dediğin doğruydu. Ama s3 4 çekirdekli mali 400 ve frekans hızı discovery nin neredeyse 2 katı.
Gelelim ekran olayına; ips ekranlar beyazları iyi verir , amoled ekranlar siyahları iyi verir, hangi ekran hosuna giderse onu alırsın ; tamamen kisinin sahsi zevkiyle alakalıdır... o youtube a video koyanlarda; kusura bakmasınlar resmen saçma bir karşılaştırma yapmışlar. Adamlar önce sıvamış bir güzel; sonrada tüyü acaba nereye diksek diye video çekmişler...

Edit: s3 un sesinede laf etmissin;simdi farkettim :hmmm wolfson ses ciplerini bir arastır :oke: öyle yaz bundan sonra...

HAM ZA

HAM ZA

Üye
arkadaşlar s3 performansında bi telefon arayanlar s3 alsın varmı ötesi? 600 tl lik telefondan s3 performansı beklemek tabiki saçma ama bu kadar yabana atılcak bi telefonda değil GM discovery...Yanlışmıyım?

Türe

Türe

Üye
Bütçe varsa S3

- - - Eklendi - - -

Benim param varsa da gider gm alırım. 600 TL cebimde kalır. Neden 1200 vereyim ki, 600 TL lik farkta s3ün ekstra yaptıgı şeyler ne, neleri üstün ki 600TL fark var? İsmi var değil mi ?

Hele bir al kullan görürsün :)

maskedboy

maskedboy

Üye
bence gm discovery

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
arkadaşlar s3 performansında bi telefon arayanlar s3 alsın varmı ötesi? 600 tl lik telefondan s3 performansı beklemek tabiki saçma ama bu kadar yabana atılcak bi telefonda değil GM discovery...Yanlışmıyım?

Tamam g.m.d nin f/p kıralı bir cihaz olduğunu kabul ediyorum :oke: ama devamlı olarak elemanın birinin resmen s3 u kötülemek için çekmiş olduğu bir video u örnek verilmesini yanlış buluyorum...

Baskentliia

Baskentliia

Üye
s3 ile discovery karşılaştırılamaz

Üst Alt