S3mini Şarj Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
S3mini Şarj Sorunu
Arkadaşlar merhaba cihazı 5 ay önce teknosadan aldım gayette memnundum fakat bi sıkıntı ile karşı karşıyayım. Batarya doldurduğum zaman bazen hiç dolmuyor bazen doluyor %100 oluyor hiç düşmüyor birden düşüyor bazende sarj cihazını cıkarıp takarken verdiği sesi kendi kendine veriyor (şarj cihazı takılı değil iken) bu konuda yapabileceğim bişey varmıdır yardımlarını bekliyorum..!!

restmod

restmod

Üye
Sarj giris yerinde sorun olabilir bendede 5dkda yuzde yuze cikiyordu dolu gosteriyordu giris bozulmus servise gonder hallederler

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
monteboy

monteboy

Üye
2 amperlik şarj cihazı al, sorunun çözülür

yavuz14

yavuz14

Üye
rom dan kaynaklanma olasılığı yüksek genelde böyle hatalar rom dan kaynaklanır benzeri olay benim başıma geldi telefon 2 aylıkken yaptı bana telefonun orjinal romunu tekrar yükledim kiesten bi sorun kalmadı.

OZBAL

Üye
slm kardeş bende de samsung s4 var 3-4 gün önce şarjla alakalı anormal durumları vardı en son şarz olmamaya başlamıştı ben soket arızlandı zannettim sonra bataryadan şüphelendim fakat forumlarda araştırırken baya bi kimsenin başına gelmiş bunlardan çoğuda *#0228# koduyla düzeltmiş belki faydası olur kardeş sanada bir dene

Takipçi Satın Al

Üst Alt