Windows Phone'un rakiplerine fark attıgı başka bir nokta daha

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone'un rakiplerine fark attıgı başka bir nokta daha

Hollandalı bir kuruluşun yaptığı araştırma aslında satıcıların oynadıgı bir oyunu daha gözler önüne serdi.

Bir cok kullanıcı akıllı telefon tercihi yaparken dahili hafızasına dikkat eder ve ona göre tercih yapar. Fakat her ne kadar cihazlar 4&8&16GB diye ayrı ayri fiyatlandırılıp ona göre satış politikası izlense de gerçekte kullanıcıya sunulan alan o kadar olmuyor. Yukarıdaki listeden de anlaşılacagı uzere Windows Phone işletim sistemli akıllı telefonlar kullanıcıya sunulan veri depolama alanı olarak da rakiplerine fark atmış durumda.

blackcemre

Üye
Bilgi için,teşekkürler.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Abi resimdeki yazılar zor okuncak durumda mı yoksa benim gözlerde mi sorun var?Yüzdeleri filan seçebiliyorumda biraz büyük olaydı iyiydi :ehe

Ama gördüğüm kadarıyla iyi iş çıkarmış :good: Teşekkürler abi

gkcll

gkcll

Üye
way be bu büyük artı :tşk:

luckysleven

luckysleven

Üye
4gb klasmanında sonu biz çekiyoruz galiba : )

pirenuri

pirenuri

Üye
Diğeri de eklesinler bakalım o zaman nolacak ? 5 gb diğer alan var boştan yere 5 GB ı kullanamıyorum

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Resimler Lumiamda gayet iyi :D
Ellerinize sağlık

luckysleven

luckysleven

Üye

4GB'larda 8S birinci

İyide resme göre 3.8 gb kullanıcıya ayrılmış yani 200 mb sistem kullanıyor . Ama 8s de 2 gb lık alanı sistem kullanıyor :dry:

Neyse öyle diyorlarsa vardır bir bildikleri : )

OozyStaw

OozyStaw

Üye
32lerde bizizdir 32 gb 29 gb olarak kullanıyoruz :kıskıs:Lumia 920

PureFood

PureFood

Üye
16 çok komik. Ativ S lider, S4 sonuncu. Hahaha, Samsung'un ibret alması lazım. Aga biz napıyoruz hafıza konusunda diye. Gerçekleri görmeliler.

sympatico

Üye
oldu tamam bizde yedik ..

sistem : 1.8 gb
diğer, aldığımdan beri 2.0 gb ın altına inmedi şu an 2.6 eee diğerlerinden ne farkı kaldı şimdi , toplamda en az değerleri baz alırsak 3.8 gb etti yani değerlendirmedeki gibi değil ( lumia 920 de 8 , 9 , 15 gb yazanlarınızı gördüm , pes ) , sonra yanlı yorumlar yapıyorsunuz diyince biz suçlu oluyoruz

suyunsesi

suyunsesi

Üye
oldu tamam bizde yedik ..

sistem : 1.8 gb
diğer, aldığımdan beri 2.0 gb ın altına inmedi şu an 2.6 eee diğerlerinden ne farkı kaldı şimdi , toplamda en az değerleri baz alırsak 3.8 gb etti yani değerlendirmedeki gibi değil ( lumia 920 de 8 , 9 , 15 gb yazanlarınızı gördüm , pes ) , sonra yanlı yorumlar yapıyorsunuz diyince biz suçlu oluyoruz

İyi de bahsini ettiğimiz konuyu ben mi yanlış anlıyorum? Yani bahsi edilen RAM'mi, DEPO mu? Lumialar deposundan diğer klasörü adı altında bir sürü alan harcıyor da acaba RAM den de çalıyor mu? Bahsi edilen hangisi? Ben Ram'i çok iyi kullandığını düşünüyorum.

sympatico

Üye
İyi de bahsini ettiğimiz konuyu ben mi yanlış anlıyorum? Yani bahsi edilen RAM'mi, DEPO mu? Lumialar deposundan diğer klasörü adı altında bir sürü alan harcıyor da acaba RAM den de çalıyor mu? Bahsi edilen hangisi? Ben Ram'i çok iyi kullandığını düşünüyorum.

bahsi edilen grafikler depo hafızasıyla ilgili ,

ram konusunda da onu bari yapsın artık sıstemde multitasking , arkaplanda uygulama çalıstırma yok denecek kadar az , coklu gorev ekranında sadece resim var onada ram kullanmasın , tıklayınca da surduruluyor surduruluyor surduruluyor...

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Tıklar tıklamaz uygulamalara geçişi çok hızlı, bazı program yapımcıları işini iyi yapıyor, bazılarıysa beceremiyor ondan sonra sürdürülüyor yazısını seyrediyorsun. Alt yapı ne kadar iyi olursa olsun eğer uygulamayı yazan kişi beceriksiz ise ister iosa ister androide yazılmış olsun kullanıcılar beklerde bekler haksız mıyım?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tıklar tıklamaz uygulamalara geçişi çok hızlı, bazı program yapımcıları işini iyi yapıyor, bazılarıysa beceremiyor ondan sonra sürdürülüyor yazısını seyrediyorsun. Alt yapı ne kadar iyi olursa olsun eğer uygulamayı yazan kişi beceriksiz ise ister iosa ister androide yazılmış olsun kullanıcılar beklerde bekler haksız mıyım?

Aslında o biraz da wp7'den gecişte uygulamaların tekrar kodlanmamasından kaynaklanıyor. wp8'in uygulama caliştirma komutlari wp7'den farkli. Sistem de henuz yeni oldugu icin bu algoritmalari geliştiricilerin ogrenmesi biraz zaman aliyor.

Üst Alt