:agla:
Furkan Emekli Üye marist' Alıntı: Onunda zamanı bitti yapacak bişey yok. Genişletmek için tıkla ... Zamanını bitirdiler.Nokia Bari MeeGo'yu devam ettirseydi be. Çok özgür bir sistem Multitasking'de mükemmel bir cihaz. - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: nokıaya - - - Eklendi - - - tamam tamam yapmıyom az oynuyayım dedım Genişletmek için tıkla ...
marist' Alıntı: Onunda zamanı bitti yapacak bişey yok. Genişletmek için tıkla ... Zamanını bitirdiler.Nokia Bari MeeGo'yu devam ettirseydi be. Çok özgür bir sistem Multitasking'de mükemmel bir cihaz. - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: nokıaya - - - Eklendi - - - tamam tamam yapmıyom az oynuyayım dedım Genişletmek için tıkla ...
Furkan Emekli Üye anil41kocaeli' Alıntı: kullanmadgm ıcın bısey dıyemıcem Genişletmek için tıkla ... Symbian mı ?
Anil-D Üye bende para varda ne tel alsam diye dusunuyom : - - - Eklendi - - - yani bunu bulamayanda var sukretiyorum
bende para varda ne tel alsam diye dusunuyom : - - - Eklendi - - - yani bunu bulamayanda var sukretiyorum
marist Üye Furkan Emekli' Alıntı: Zamanını bitirdiler.Nokia Bari MeeGo'yu devam ettirseydi be. Çok özgür bir sistem Multitasking'de mükemmel bir cihaz. Genişletmek için tıkla ... Yapacak bişey yok.
Furkan Emekli' Alıntı: Zamanını bitirdiler.Nokia Bari MeeGo'yu devam ettirseydi be. Çok özgür bir sistem Multitasking'de mükemmel bir cihaz. Genişletmek için tıkla ... Yapacak bişey yok.
marist Üye Furkan Emekli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... .